2777
2789

@هستیشونم  

امیدوارم یه روزی بیاد که همه بابا ها بابای ایده ال باشن  امیدوارم همه دخترا خوشبخت بشن همه اونایی ک ارزو دارن مامان بشن به ارزوشون برسن وخدا دامنشونو سبز کنه  همه مامانا سلامت باشن وبا عشق بچشونو بزرگ کنن واینکه امیدوارم خداوند از هردوجنس بچه به همه ادما بده   خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما با کدوم کالری شمار حساب میکنین کرفس یا مانکن

شش ماهه پیش رژیم داشتم با کرفس حساب میکردم 

نون سفید رو‌ حذف کن سنگگ بخور عزیزم فک کنم هر کف دستش هم ۷۵ الی ۸۰ تا کالری داره و زودتر سیر نیشی ولی لواش نون سفیده کالریشم ۲۵ هست اما خواصي نداره 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اخه.کالری از نون خیلی بیشتره با دو کف دست سنگک که سیر نمیشم 

من كه رژيم گرفتم يه كف دست نون واسه صبونه ميخوردم اولش سخته اما عادت ميشه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اهان اخه تو کرفس خیلی از غذاها نیس شما به وزن دلخواهتون رسیدین

اره عزيزم من ده كيلو كم كردم 

اينم بگم چون سوخت و ساز بدنم كم بود از حد مجاز كه كالري دريافتي تعيين ميكرد كمتر ميخوردم مثلا من كلا هفت ق برنج ميخوردم الان هم مصرف برنجت زياده هم نون عزيزم 

ببخشید ورزشم میکردین همراه با رژیم؟؟؟

من فقط روزي يه ساعت ميرفتم پياده روي  ميخواي جلوي اشتهاتو بگيري گرسنت ميشه هويج بخور گوجه بخور كاهو اگه كم كاري تيروئيد نداري كلم هم عاليه من خودم هويج و گوجه زياد ميخوردم و ميخورم

تو چاي سبزت دارچين بريز بيشتر تاثير ميزاره عزيزم 

ممنون عزیزم

فدات عزيزم 

اولش سخته براي همه 

اما ميتوني مطمئن باش