2777
2789
عزیزم من ناراحتی قلبی دارم تو تاپیک های قبلم هم هست باید خیلی سریع لاغر شم

چرا توضیح میدی؟؟اصن سالم سالمی دوست نداری روزه بگیری حساب کتابت با کسی دیگست ربط به خلق الله نداره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بله درسته

عزیزم کالری نون اشتباه نیست ؟ هر کف دست لواش ۲۵ تا کالری داره 

چرا انقد مصرف نون زیاده ؟؟؟؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من ناراحتی قلبی دارم تو تاپیک های قبلم هم هست باید خیلی سریع لاغر شم

عاها ببخشید از قضاوتم ...در هر حال روزه هم نمیگرفتی به خودت مربوط بود

من گفتم نباید ناراحت شی از سوال بقیه یه هر حال این وسطه پرسیدن این سوال ، جوآفرینه...

ایشالا زود خوب شی خیلی زود🌼

بازم هیچی...
عزیزم کالری نون اشتباه نیست ؟ هر کف دست لواش ۲۵ تا کالری داره  چرا انقد مصرف نون زیاده ؟؟؟؟

نمیدونم تو کالری شمار زیره زده 13کالری؟؟؟یعنی منظورت اینه نون زیاد مصرف کردم

عزیزم کالری نون اشتباه نیست ؟ هر کف دست لواش ۲۵ تا کالری داره  چرا انقد مصرف نون زیاده ؟؟؟؟

آره منم تعجب کردم اسی ...۱۸کف دست بالا نیست کالریش؟حالا کالری هیچی خیلی زیاد نیست این مقدار نون یا واقعا سیر نمیشی با کمتر ازین؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
نمیدونم تو کالری شمار زیره زده 13کالری؟؟؟یعنی منظورت اینه نون زیاد مصرف کردم

اره عزیزم هر کف دست نون لواش ۲۵ تا کالری داره ۱۸ تا کف دست ۴۵۰ تا میشه خیلی زیاده عزیز دلم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
آره منم تعجب کردم اسی ...۱۸کف دست بالا نیست کالریش؟حالا کالری هیچی خیلی زیاد نیست این مقدار نون یا و ...

دقیقن دوستم موافقم با حرفتون‌ 

آره منم تعجب کردم اسی ...۱۸کف دست بالا نیست کالریش؟حالا کالری هیچی خیلی زیاد نیست این مقدار نون یا و ...

چرا سیر میشم با کمتر از این مقدار.یعنی کالری شمار زیره اشتباهه کالری هاش

@هستیشونم

امیدوارم یه روزی بیاد که همه بابا ها بابای ایده ال باشن  امیدوارم همه دخترا خوشبخت بشن همه اونایی ک ارزو دارن مامان بشن به ارزوشون برسن وخدا دامنشونو سبز کنه  همه مامانا سلامت باشن وبا عشق بچشونو بزرگ کنن واینکه امیدوارم خداوند از هردوجنس بچه به همه ادما بده   خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره  
چرا سیر میشم با کمتر از این مقدار.یعنی کالری شمار زیره اشتباهه کالری هاش

شک نکن اشتباهه

سعی کن نون سنگگ مصرف کنی عزیزم