2777
2789
عنوان

منتظر نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست
کلا تو این چند سال ماه اوله دارو میخوری؟؟؟ شوهرت آزمایش داده؟؟  شما خودت عکس رنگی گرفتی؟

عکس رنگی همون سال اول گرف مشکلی نداشتم شوهرمم اسپرمش ۴۸ گف کمه خودمم تا حالا مشکلی نداشتم دارویی نمیداد این ماه ویتامین و کلومفین و اینا داده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای منم😢😢😢انقدرضدحال خوردم با یه روز دو روز عقب انداختن این اخریا دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم پر ...

آییییییییی خدا منم همیشه اینجوریم انقدم سختمه تک وتنها فقط به امید اومدن بچه زنده ام 

انشاالله با ردار میشی  منم دکترم گفت نشاسته بخور بعدم استراحت کن زیاد  البته من شوهرم واری ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی . من بعد اقدام کل مایع ازم میریزه هر جور وایمیسم هر کاری میکنم حتی فرداشم برم بیرون میریزه نمیدونم آی یو آی کنم نتیجه میگیرم .باید چه چیزایو رعایت کنم تا خونه تو ماشین بیام اشکالی نداره چکارا کنم شاید خدا کمکم کنه

عمه های من اینجوری بودن شش تاشون ای وی اف کردن دوتا دوتا کردن بچه هاشون جفت جفت هم سنن😁 ناامید نشو ...

خواهرشوهرم ۵بار آی وی اف کرد نشد .بعد من پول آی وی اف ندارم کسیم ندارم ببرتمو بیارتم خونم کرجه تهران نیستم 

خداروشکر که نتیجه گرفتی . من بعد اقدام کل مایع ازم میریزه هر جور وایمیسم هر کاری میکنم حتی فرداشم بر ...

اهان پس مشکل از همسرته .مشکل از مرد باشه خیلی سخته ببین برو یه مرکز ناباروری حتما تو کرج هست ما که شهرمون نداشت میرفتم اهواز 

اول باید با همسرت بری تشکیل پرونده بدی آزمایش از شوهرت میگیرن فقط هم ازمایش تو خود مرکز خودشونو قبول دارن شما خودتم ازمایشای لازمو میدی عکس رنگی هم که باید ببری بعد همسرتو میفرستن پیش دکتر اورولوژی دیگه با توجه به شرایط همسرت بهت میگه ای یو ای کنی یا نه بما گفتن تا دوبار بعد روز 1 تا 3 پریودی میری سونو میشی بعد بهت دارو و آمپول میدن و روز 12 یا 13 پریودی میری سونو میشی دوباره فولیکول بالغ داشتی امپول آزاد کننده بهت میدن و دو روز بعد میری برای ای یو ای از شوهرت نمونه میگیرن و شستشو میدن و یعدم تزریق میکنن ب رحم خودت و شیاف هم بهت میدن تا روز آزمایشت باید هرشب بزاری مراقبت خاصی هم نداره من تو ماشین صندلی رو صاف کردم و خوابیدم تا رسیدم ب خونه و استراحت کافی کردم ولی استراحت مطلق لازم نیس ب اون صورت فقط نباید چیز سنگین بلند کنی زیاد سرپا نباشی پیاده روی طولانی و ورزشای سخت نکنی همینا کارای معمولی رو میشه انجام داد برا من که نشد ان شالله برا شما بشه

ما آبادانیا   
اهان پس مشکل از همسرته .مشکل از مرد باشه خیلی سخته ببین برو یه مرکز ناباروری حتما تو کرج هست ما که ش ...

اهااا خیلی ممنون اخه قراره مطب همین دکتری که میرم مژگان شایگان مطب همین آی یو آی کنم ان شاءلله که خدا یه نظری بندازه بزودی بشم بحق امام زمان شماهم بزودی زود بشین توکل بخدای مهربان .ممنونم از راهنمایی هاتون

اهااا خیلی ممنون اخه قراره مطب همین دکتری که میرم مژگان شایگان مطب همین آی یو آی کنم ان شاءلله که خد ...

ان شالله نتیجه میگیری عزیزم.ولی نمونه همسرت رو ببر مرکز ناباروری اونجا برات شستشو بدن دقیقتره

ما آبادانیا   
ان شالله نتیجه میگیری عزیزم.ولی نمونه همسرت رو ببر مرکز ناباروری اونجا برات شستشو بدن دقیقتره

عه باشه به دکتره میگم .خدا کنه زودتر بشم به آی یو آی نرسه‌نمیدونم چرا خیلی ترس دارم .بعد درصدشم خیلی پایینه ..دوستم دوماهه نمیشد رف همین دکتر من بهش گفتم بیاد هم اسپرم شوهرش ضعیف بود هم خودش تنبلی داشت وپریود نمیشد اما خدا خواست و بعد دوسه بار مراجعه باردار شد .ولی من این همه میرم نمیشه نمیدونم چرا 

عه باشه به دکتره میگم .خدا کنه زودتر بشم به آی یو آی نرسه‌نمیدونم چرا خیلی ترس دارم .بعد درصدشم خیلی ...

عزیزم غصه نخور خواست خداست منم 4 ساله دارم میرم و میام نمیشه حالا شما ای یو ای رو امتحان کن درسته درصدش کمه ولی شاید خدا خداستو و شد خیلیا با این روش باردار شدن یه روش کم هزینه و کم درده 

ما آبادانیا