سلام دوستان من ۹۴ تا حالا منتظرم ..سال ۹۲ ازدواج کردم و بچه میخوام نمیشم دکتر هم هرچی میرم میگن مشکل خاصی نداری بارها گفتن آماده ای و فولی بالغ داری اما نمیشم اسپرم شوهرمم کمی ضعیفه توروخدا کسی تجربه ای داره بگه دارم دق میکنم دیگه انقد راز ونیاز ونذر کردم و شب وروز گریه میکنم از خدامیخوام کمکم کنه نمیدونم حکمتش چیه گرفتار شدم همه جا مایوس میشمو تک وتنهام تو شهر غریبم چن ساله یه بچه هم ندارم حداقل همراهم بشه دیگه دارم دیونه میشم تو روخدا دعام کنید
جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
من 94 ازدواج کردم و از سال 95 بچه میخوام ب هر دری زدم نشده خودم تنبلی دارم و شوهرمم اسپرمش ضعیفه دوبار ای یو ای منفی داشتم دیگه باید برم برای ای وی اف شما تو چه مرحله ای هستی؟
منم اینقد التماس خدا کردم اینقد نذر نیاز دعا چله نمیدونم چرا دوس نداره بهم بده حکمتش به عقل من نمیرسه
اره ببین قبل ای یو ای یه عالمه نشاسته واب خوردم با خودم بردم بعد انجام باز خوردم میگن تاثیر داره زیاد
جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
منم دقیقا هر ماه گول بولی غالب و میخورم و ماه بعد دکترم میگه این دیگه عالیه.هی امپول و دارو میده.شوهرمم مشکلی نداره.به قول شما مردم دیگه از ۹۴ دیگه امسال میشه ۵ ساله😔😔😔