2777
2789
عنوان

منتظر نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست
به بی خیالیم زدم نشد هرکاری میکنم هر راهی میرم دیگه چقد گریه کنم ممنونم از همتون دلمو گرم کردین  ...

میگم که نباید گریه کنی نباید زجه بزنی باید زندگی کنی که بدنت اماده بشه باید فراموشش کنی و به این فکر کنی زمدگی بدون بچه هم زیباست

عزیزممم دقیقا مثله همیم من 94 ازدواج کردم و از سال 95 بچه میخوام ب هر دری زدم نشده خودم تنبلی دارم ...

منم این ماه بهم دارو داده که تخمک بسازم توکل بخدا دیشب پریود شدم وخیلی درد دارم نمیدونم دارم دیونه میشم یکی هم گفت تخم مرغ بذار رو نوار بهداشتیتو برا تخمدان خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ببین قبل ای یو ای یه عالمه نشاسته واب خوردم با خودم بردم بعد انجام باز خوردم میگن تاثیر داره زیا ...

خوش ب حالت من دی و بهمن دو ماه پشت سرهم انجام دادم منفی شد دفه اول 3 نفر دفه دوم 6 نفر بودیم همگی منفی شدیم ماه آینده میرم یزد برا ای وی اف  دکترم گفت آب و نشاسته برا قبل از انتقال جنینه نخوردم والا 

ما آبادانیا   
میگم که نباید گریه کنی نباید زجه بزنی باید زندگی کنی که بدنت اماده بشه باید فراموشش کنی و به این فکر ...

نمیتونم انقد بیخیال باشم دسته خودم نیس خواهرم از خودم کوچکتر مامان شد من هعی منتظرم خیلی سخته بخدا اخه چرا باید اینجوری گرفتار بشم ناشکری نمیکنم فقط میخوام کمکم کنه صبرم تموم شدع

خوش ب حالت من دی و بهمن دو ماه پشت سرهم انجام دادم منفی شد دفه اول 3 نفر دفه دوم 6 نفر بودیم همگی من ...

انشاالله با ردار میشی  منم دکترم گفت نشاسته بخور بعدم استراحت کن زیاد  البته من شوهرم واریکوسل هم داشت عمل کرد بعد عمل دیدیم مورفولوژی تغیر نکرده نسبت به قبل عمل بعد ۷۰ روز از عمل گذشت باز همون بود دیگه مجبوری ای یو ای کردم 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
فدات خدا از دهنت بشنوع توکل بخدا .ایخدا 😭😭😭😭

انشااله تا آخر امسال باردار باشی بیای از شیطنتاش  بگی 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
انشاالله با ردار میشی  منم دکترم گفت نشاسته بخور بعدم استراحت کن زیاد  البته من شوهرم واری ...

خدا خیلی دوستت داره 

من هر دوبار شرایطم عالی بود 3 تا فولیکول بالای 20 و ضخامت اندومتر خیلی خوب بود دکترم میگفت عالیه منم شوهرم سال 97 واریکوسل عمل کرد تعداد و تحرکش خوبه ولی مورفو یبار صفره یبار یک

ما آبادانیا   
سلام فک نمیکردم یکی کپی منم پیدا بشه منم دقیقا هر ماه گول بولی غالب و میخورم و ماه بعد دکترم میگه ا ...

خدا بحق این ماه بهمون کمک کنه بیایم اینجا خبر بدیم بخدا من انقد دیگه امیداورشدمو خبری نبودع دیگه مث سنگ شدم نمیدونم ادمم نیستم 

خدا بحق این ماه بهمون کمک کنه بیایم اینجا خبر بدیم بخدا من انقد دیگه امیداورشدمو خبری نبودع دیگه مث ...

واای منم😢😢😢انقدرضدحال خوردم با یه روز دو روز عقب انداختن این اخریا دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم پریود شدم از بی حالیم میفهمه انگار دنیا رو سرم تراب میشه.همش میگم خدایا چی میشه منم خبر بارداریمو به شوهرم بدم 😔😔😔

منم این ماه بهم دارو داده که تخمک بسازم توکل بخدا دیشب پریود شدم وخیلی درد دارم نمیدونم دارم دیونه م ...

کلا تو این چند سال ماه اوله دارو میخوری؟؟؟ شوهرت آزمایش داده؟؟ 

شما خودت عکس رنگی گرفتی؟

ما آبادانیا