سلام دوستان من ۹۴ تا حالا منتظرم ..سال ۹۲ ازدواج کردم و بچه میخوام نمیشم دکتر هم هرچی میرم میگن مشکل خاصی نداری بارها گفتن آماده ای و فولی بالغ داری اما نمیشم اسپرم شوهرمم کمی ضعیفه توروخدا کسی تجربه ای داره بگه دارم دق میکنم دیگه انقد راز ونیاز ونذر کردم و شب وروز گریه میکنم از خدامیخوام کمکم کنه نمیدونم حکمتش چیه گرفتار شدم همه جا مایوس میشمو تک وتنهام تو شهر غریبم چن ساله یه بچه هم ندارم حداقل همراهم بشه دیگه دارم دیونه میشم تو روخدا دعام کنید
عزیزممم دقیقا مثله همیم من 94 ازدواج کردم و از سال 95 بچه میخوام ب هر دری زدم نشده خودم تنبلی دارم ...
منم این ماه بهم دارو داده که تخمک بسازم توکل بخدا دیشب پریود شدم وخیلی درد دارم نمیدونم دارم دیونه میشم یکی هم گفت تخم مرغ بذار رو نوار بهداشتیتو برا تخمدان خوبه
اره ببین قبل ای یو ای یه عالمه نشاسته واب خوردم با خودم بردم بعد انجام باز خوردم میگن تاثیر داره زیا ...
خوش ب حالت من دی و بهمن دو ماه پشت سرهم انجام دادم منفی شد دفه اول 3 نفر دفه دوم 6 نفر بودیم همگی منفی شدیم ماه آینده میرم یزد برا ای وی اف دکترم گفت آب و نشاسته برا قبل از انتقال جنینه نخوردم والا
خوش ب حالت من دی و بهمن دو ماه پشت سرهم انجام دادم منفی شد دفه اول 3 نفر دفه دوم 6 نفر بودیم همگی من ...
انشاالله با ردار میشی منم دکترم گفت نشاسته بخور بعدم استراحت کن زیاد البته من شوهرم واریکوسل هم داشت عمل کرد بعد عمل دیدیم مورفولوژی تغیر نکرده نسبت به قبل عمل بعد ۷۰ روز از عمل گذشت باز همون بود دیگه مجبوری ای یو ای کردم
جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
انشااله تا آخر امسال باردار باشی بیای از شیطنتاش بگی
جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
انشاالله با ردار میشی منم دکترم گفت نشاسته بخور بعدم استراحت کن زیاد البته من شوهرم واری ...
خدا خیلی دوستت داره
من هر دوبار شرایطم عالی بود 3 تا فولیکول بالای 20 و ضخامت اندومتر خیلی خوب بود دکترم میگفت عالیه منم شوهرم سال 97 واریکوسل عمل کرد تعداد و تحرکش خوبه ولی مورفو یبار صفره یبار یک
خدا بحق این ماه بهمون کمک کنه بیایم اینجا خبر بدیم بخدا من انقد دیگه امیداورشدمو خبری نبودع دیگه مث ...
واای منم😢😢😢انقدرضدحال خوردم با یه روز دو روز عقب انداختن این اخریا دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم پریود شدم از بی حالیم میفهمه انگار دنیا رو سرم تراب میشه.همش میگم خدایا چی میشه منم خبر بارداریمو به شوهرم بدم 😔😔😔