2777
2789
عنوان

من و همسرم

382 بازدید | 44 پست

سلام من ۲۱ سالمه سه ساله ازدواج کردم همسرم ۲۹ سالشه درحال حاضر خونه و ماشین نداریم ولی یه زمین گرفتیم که بسازیم الان تو مرحله ی گرفتن مجوز برای ساخت هستش. خداروشکر با همسرم مشکلی آنچنانی ندارم مگر اختلاف نظر های کوچیک. خودم درحال حاضر مشغول به تحصیلم و سه سال دیگه لیسانس میگیرم و کلاس زبان و نقاشی هم میرم. هیچ حرف یا اجباری چه از طرف خانواده همسرم و چه خودم درباره ی بچه دارشدنمون زده نمیشه حتی مادرشوهرم میگه یکم بزرگ تر بشین و تکلیف وضعیت اقتصادیتون مشخص بشه بعد خواستین بچه دار بشین. همسرم هم به عهده ی من گذاشته که چه زمان بچه دار بشیم اما بعضی وقتا میگه فلانی که با ما ازدواج کرده بچه دار شده یا دوستم میگفت رضا جان پس بچه نمیارین ولی کلا اصرار زیادی نداره به نظرتون چه زمانی برای بچه دار شدن خوبه؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

زوده ..‌ درسخوندن با بچه خخخخخیلی سخته... هوسه .. 

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه بچه دار شدنتون رو هم ما نگیم ک بنظر من این یه مسئله کاملا شخصی بین زنوشوهره و ب کسیم ربطی ندارد هرکس خودش می‌دونه زندگیش چطوریه و برای اومدن بچه مناسبه یا ن

فرزادم دنیای من😍🥰

هروقت آنادگی روحیشو داشتی .

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده.

چون شما باید زحمت بارداری و ویار و زایمان و شب زنده داری و کم خوابط و ریزش مو و کم تر شدن روابط زناشویی رو تحمل کنی.

پس هروقت احساس نیاز کردی اقدام کن

خوب هم دانشجويي 

هم يه هدف اقتصادي داري مثل خونه ساختن ك فكرتونو خيلي درگير ميكنه

من اگه جاي شما بودم ميزاشتم بعد خونه

ولييييي خوبم نيست طولاني بشه واسه همين نميدونم چي بگم

یچه محدودیت میاره..به نظر من میشه در کنار تحصیل متاهل هم شد اما درکنار تحصیل بچه دار شدن جز رنج و سختی چیز دیگه ای نداره..ادما تا یجایی میتونن برا درس و کار و...تلاش کننن اما برا بچه دار شدن همیشه وقت هس..با توجه به سن شما هنوز ۴ سالی وقا داری اما با توجه ب سن شوهرتون دیگه نهایت تا دوسال دیگه..ولی این چیزا بین زن و شوهر باید توافق بشه و صد البته هر موقع ک هر دو طرف امادگی بچه دار شدن رو داشته باشن از هر لحاظی

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

من که میگم هر وقت اوضاع مالیتون خوب خوب شد.

چون بچه که بیاد دیگه استرس نداشته باشید.

ولی اطرافیان به من میگفتن بیار

ولی همسرم گفت نیاریم تا همه چی اوکی بشه

بعد خرید خونه و ماشین بچه آوردیم.

خدارو شکر الان دیگه هیچ مشکلی نداریم پنج سالم هست ازدواج کردیم.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
عزیزم دیگه بچه دار شدنتون رو هم ما نگیم ک بنظر من این یه مسئله کاملا شخصی بین زنوشوهره و ب کسیم ربطی ...

خب خواستم شما هم کمکم کنید که بهتر تصمیم بگیریم...😢

😢کمکم کن دیگه....

چه کمکی؟من همدم 28 سالمه شوهرم 30.خونه کوچیک خریدیم.قسط زیاد داریم. سه سال عروسی کردیم که دوسالش رو شوهرم نبود مرز بود. بازهم ریسک ندارم بچه بیارم چون نتونستم درسمو ادامه بدم و کارخوب پیدا کنم..... من خودم اندر خم یک کوچه ام.....

اگه مخای درس بخونی بچه خیلی دست پا گیر هستش ولی شرینی زندگی و موجودی هستش که خیلی دوست داری  هی ...

کاملا درسته😍

ببين من الان دانشجوام بچه هم دارم، بچه م يكسالشه بعني الان ترم دومي هست كه دارم با بچه درس ميخونم، 

رسما پدرم درومده

اين روزاهم كه مجازيه كلاسامون و تو خونه با كامپيوتر بايد بريم سركلاس من با وجود دخترم اصلاااا نميتونم شركت كنم و هيچي ياد نميگيرم

بذار بعد از اتمام درست