سلام من ۲۱ سالمه سه ساله ازدواج کردم همسرم ۲۹ سالشه درحال حاضر خونه و ماشین نداریم ولی یه زمین گرفتیم که بسازیم الان تو مرحله ی گرفتن مجوز برای ساخت هستش. خداروشکر با همسرم مشکلی آنچنانی ندارم مگر اختلاف نظر های کوچیک. خودم درحال حاضر مشغول به تحصیلم و سه سال دیگه لیسانس میگیرم و کلاس زبان و نقاشی هم میرم. هیچ حرف یا اجباری چه از طرف خانواده همسرم و چه خودم درباره ی بچه دارشدنمون زده نمیشه حتی مادرشوهرم میگه یکم بزرگ تر بشین و تکلیف وضعیت اقتصادیتون مشخص بشه بعد خواستین بچه دار بشین. همسرم هم به عهده ی من گذاشته که چه زمان بچه دار بشیم اما بعضی وقتا میگه فلانی که با ما ازدواج کرده بچه دار شده یا دوستم میگفت رضا جان پس بچه نمیارین ولی کلا اصرار زیادی نداره به نظرتون چه زمانی برای بچه دار شدن خوبه؟
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
برعکس منو همسرم من عاشق بچم ولی شوهرم میگه هنوز زوده
بعد از این ور هم یه قضیه ی دیگه اینکه اصلا آدم نمیدونه همون سال اول اقدام بچه دار میشه یا نه؟ اگه از این ور چندسال بچه دارنشی و از اونورم دوسه سالی تو اقدام باشی خیلی بده...
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
وقتی به کلمه ی مادر فکر میکنم خیلی احساس بزرگی میکنم و یه جورایی برام یادآور سن و سال زیاد و تموم شد ...
درکت میکنم.بچه کل باید زمانی ب دنیا بیاد ک آدم واقعا زندگیش یکنواخت شده و مشغله ی فکری و ذهنی نداره و برای از بین رفتن روزمرگی بخاد بچه بیاره..وقتی شما کلی مشغله ی اقتثادی و تحصیلی دارین اصلا نباید ی دعدغه ی فکری دیگه اضافه کنین..ادم بچه دار ک میشه پیرتر هم دیده میشه..من خودم الان ۲۶ سالمه بچه میخام ولی تو ۲۱ سالگی تازه میخاستم نامزد شم
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .