2777
2789
عنوان

من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست
چه کمکی؟من همدم 28 سالمه شوهرم 30.خونه کوچیک خریدیم.قسط زیاد داریم. سه سال عروسی کردیم که دوسالش رو ...

عزیزم... انشاا... به اون چیزی که میخوای برسی😍

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
ببين من الان دانشجوام بچه هم دارم، بچه م يكسالشه بعني الان ترم دومي هست كه دارم با بچه درس ميخونم،&n ...

درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=134427002]من که میگم هر وقت اوضاع مالیتون خوب خوب شد. چون بچه که بیاد دیگه استرس نداشته باشید. ولی اطرافیان ...[/QUOTE آخه سن همسرم زیاد نمیشه مثلا تو سن ۳۳ سالگی پدر بشه؟

یچه محدودیت میاره..به نظر من میشه در کنار تحصیل متاهل هم شد اما درکنار تحصیل بچه دار شدن جز رنج و سخ ...

وقتی به کلمه ی مادر فکر میکنم خیلی احساس بزرگی میکنم و یه جورایی برام یادآور سن و سال زیاد و تموم شدن اون حس جوانی و شادابیه....🤔🤔

[QUOTE=134427002]من که میگم هر وقت اوضاع مالیتون خوب خوب شد. چون بچه که بیاد دیگه استرس نداشته باشید ...

نه بابا.

خب زیاد بشه سنش.

البته به خودتون مربوطه

ولی اجازه بده همه چی اوکی بشه.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
نظر خودت چیه؟من اعتماد کردم به خدا و آوردم پشیمونم نشدم. حالام تو اقدام برا دومی شرایطم مث شماس

نمیدونم هرکس یه فکری داره یه اعتقادی داره ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم تصور کنم که مادر بشم و یکی بهم بکه مامان...

اگه کسی داربی که پیش بزاری خوب مواظب باشه  خوبه کمک کنه ادم کنار درس مادری بکنه ولی خیلی سخته د ...

من اصلا خودم ادامه نمیدم دوست دارم فقط با بچم باشم البته مادرم و یه خواهر  دارم که کمک میکنن بهم

مطمئن باش همه چی صدا میزنه جز مامان  خیالت راحت    پسر من مامان نمیگه

😍😍😍🤣🤣🤣