2777
2789
میشه برا من بگید؟!؟؟ 

موردی بپرسید کلی نمیتونم

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
من ۲۱ سالمه اما کلا بخاطر خودم نپرسیدم  من یه دوستی دارم که ۲۸ سالشه و ظاهر و همه چیزش خوبه وا ...

28 سنی نیست

دوستم 35 سالشه هفته گذشته خواستگارشو رد کرد

میخواد با ایده الش ازدواج کنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه تو خصوصی بپرسم؟!؟ 

نی نی یار محترم ممنوع کردن لطفا همینجا بپرسید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
نی نی یار محترم ممنوع کردن لطفا همینجا بپرسید

من کی طلاق میگیرم و آیا ازدواجی هم بعدش دارم یا نه چه مدت بعداز طلاق؟!؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
من کی طلاق میگیرم و آیا ازدواجی هم بعدش دارم یا نه چه مدت بعداز طلاق؟!؟ 

چون مشکلتون حاد نیست اتفاق نمیوفته

چون مشکلتون حاد نیست اتفاق نمیوفته

حستون اشتباه بود🙁من حق طلاق دارم اقدام کردم آخراش هستم دیگه 

دوستم روانشناسی خونده از دانشگاه دولتی

پدر و برادرش طلا فروش هستن.

زیبا و نجیب

خانواده دار

ولی خواستگار نداره

اگرم داشته باشه فقط از خونه اشون تعریف میکنن و میرن(خونه اشون وسط یه باغ زیباس)

۳۸ سالشه.

همیشه گریه میکنه

میگه ای کاش خواستگار داشتم و بهش نه میگفتم

اعتماد بنفسش صفر شده

حستون اشتباه بود🙁من حق طلاق دارم اقدام کردم آخراش هستم دیگه 

ولی قطعی نیست فکر میکنم همسرتون رضایتتون رو جلب کنه

ولی قطعی نیست فکر میکنم همسرتون رضایتتون رو جلب کنه

نه... پارانوئید داره و اعتیاد... حتی دوتا مشاور هم بردمش گفتن برگردی بهش  خطرناکه 

دوستم روانشناسی خونده از دانشگاه دولتی پدر و برادرش طلا فروش هستن. زیبا و نجیب خانواده دار ولی خ ...

تاپیک زیر رو بهشون نشون بدین و بگید نماز حضرت زهرا رو هم هر روز بخونن 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4261326&slug=برای-بی-نیازی

دوستم روانشناسی خونده از دانشگاه دولتی پدر و برادرش طلا فروش هستن. زیبا و نجیب خانواده دار ولی خ ...

برای خوشبخت شدنش صلوات فرستادم🌹🌹🌹الهی همه جوونا خوشبخت بشن

نه... پارانوئید داره و اعتیاد... حتی دوتا مشاور هم بردمش گفتن برگردی بهش  خطرناکه

الان کجا هستن؟ حس میکنم دارن تلاش میکنن به زندگی برگردن و فقط نیاز به کمک دارن و چه کسی بهتر از شما

الان کجا هستن؟ حس میکنم دارن تلاش میکنن به زندگی برگردن و فقط نیاز به کمک دارن و چه کسی بهتر از شما

الان جدا زندگی میکنن.. نه بیماریش گفتن درمان نداره با افزایش سن بدتر هم میشه...خیلی مدتها التماس کرد برگردم ولی من راضی نشدم تا بردمش مشاوره و روانپزشک برای تصمیمم مصمم‌تر شدم... آدم بعصی وقتا مجبوره برای طلاق.. وگرنه کی دلش میخواد زندگیش رو ازدست بده

من اینو ندیدم 

عوضش یه دختره هست مهره ی مار داره شش بار طلاق گرفته الان یه پسره پولدار خوشگل و واقعا همه چی تموم باهاش ازدواج کرده که اولین ازدواجش با این دختره س!

یعنی هممون دهنمون اندازه ی شیر آبی باز مونده بود!😐😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز