2777
2789
الان جدا زندگی میکنن.. نه بیماریش گفتن درمان نداره با افزایش سن بدتر هم میشه...خیلی مدتها التماس کرد ...

پس حسم درست بود

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اینو ندیدم  عوضش یه دختره هست مهره ی مار داره شش بار طلاق گرفته الان یه پسره پولدار خوشگل و ...

یا امام رضا🙁🙁🙁🙁🙁🙁فکر کنم با مهره ماری که این داره هرچی مجرد تو ایران هست رو هی تور کنه و هی طلاق بگیره تا زندس🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
دوستم روانشناسی خونده از دانشگاه دولتی پدر و برادرش طلا فروش هستن. زیبا و نجیب خانواده دار ولی خ ...

شاید اوایل خودش سخت گیری کرده به هر حال قبلا خواستگار داشته و نخواسته 

میبایس بهش بگی خودت روانشناسی باید بلد باشی خودتو آروم کنی و اعتماد بنفستو دوباره بدست بیاری 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
اقاا حست راجب من چیه ؟؟ 

کاربر محترمی هستید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
شما حس ششمی هستین؟

کم

خخخخخ  یعنی تو عروسیش همه چندششون میشد🤕 نمیدونم والا ولی واقعا شانس داره!

خدایا چه چیزایی آدم میشنوه🙁🤐

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
2790
2778
2791
2779
2792