2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوایل اره التماس می‌کرد... الان یه بیست روزی هس نه دیگه اصلاااا

میدونید بعضی مردها بداخلاقن خیانتکارن رفیق بازن دست بزن دارن خوب خرجی نمیدن و ... بعضی ها هم مثل ایشون گرفتار یه مشکلی شدن که نمیتونن ازش نجات پیدا کنن و همه از جمله عزیزترین فرد زندگیشون تنهاشون میذارن کاش خانم ها بین آقایون تفاوت قائل میشدن و باهاشون یه جور رفتار نمیکردن

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
یه حدس در مورد من بزنین

موردی بپرسید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
در مورد منم یه چیزی بگین

خوش قلبید به ترس هاتون غلبه کنید موفقیت زیادی کسب میکنید اگر با افراد باتجربه همیشه مشورت کنید و لجبازی رو کنار بذارید

چقدر بده بعضی از این خانومای خانه دار انقدر بیکار و فضولن که دائم تاپیک می زنن به نظرتون چرا فلانی خ ...

عزیزم من خودم ۲۱ سالمه 

کلا بخاطر مشکل دوستم پرسیدم چون اون ۲۸ سالشه خیلی ناراحته که یه مورد خوبی تا حالا براش پیش نیومده 

حالا این تایپیک مساله ی ناراحتت کننده ای نداره فوقش چند نفر نظراتشونو گفتن

😖😣 ن ی چی‌ دیگ بگو 

موردی بپرسید

میدونید بعضی مردها بداخلاقن خیانتکارن رفیق بازن دست بزن دارن خوب خرجی نمیدن و ... بعضی ها هم مثل ایش ...

بابا خطرناک بود کلا خانوادم نگرانم هستن که برای نیم‌ساعت هم بخوام پیشش بمونم.. چندبار با کتک کاری‌اش کارم کشید بیمارستان چقد صدمه جسمی خوردم صدمه روحی... مگه من رفتم اسیری یا به جای خون رفتم😐😐😐😐امنیت جانی نداشتم کلا.. شکاک بدبین دست بزن عصبی تهمت وسایل میشکست معتاد بود ازنظر روحی هم سالم نبود.. درب و داغون... بازم میگی باید به پاش میموندم؟!؟؟ 🤐😑

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

زیاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2790
2778
2791
2779
2792