بچه ها حرفام يكم طولاني شد ببخشيد من وقتي عقيده مخالفي بشنوم وقتي ببينم طرف ارزش مذاكره و اينا داره باهاش وارد گفت و گو ميشم / وقتيم ببينم طرف خيلي پرته و بحث باهاش وقتي تلف كردنه ول ميكنم .. مامان من يه دوستي داره جديدا زده تو فاز دين و اين چيزا خودش قبلا همه كار كرده ها !!! حالا واسه ما جانماز اب ميكشه منم بعد شدتتتت يعني در حد مرگ حساسم كسي رو عقايد شخصيم مانور بده يا فضولي كني يا احترام به عقايدم نزاره حالا اين خانوم چارتا كلاس ديني رفته ٣ كلمه بهش حفظي ي چيزي گفتن فاز معلم برداشته ب همه از بالا نگاه ميكنه و خانوم معلم بازي در مياره .. بعد منو ديده سر ي بحث ديني هي حرف مفت ميزد منم گفتم عقيده من فرق داره با شما (با احترام ) انقدر بي سواده قدرت صحبت نداشت ك قانع كنه چون عملا نميتونست اين كارم بكنه ! يهو گفت تو فعلا تو جايگاهي نيستي كه بفهمي !!!!!! سيكل هم نداره خودش ! جلوي مني ك تمام عمرم درس خوندم اينطوري گف !!! منم براي احترام هيچي نگفتم .. اينم بگم از دين فقط رفته پاي حرف ٢/٣ تا از اين خانوم جلسه ايا چيزي حفظ كرده نه سواد داره نه علم هيچ فقط عين طوطي حرف ميزنه بهش ميگي مثلا معني اين حديث چيه بحث عوض ميكنه سواد نداره اصلا ! هر روز ميره ي حديث حفظ ميكنه بقيه رو سرويس ميكنه شده مسئول ارشاد نماز اينا هم نميخونه به بقيه كار داره .. مثلا پول جمع ميكنن به فقيرا كمك كنن نصف گوشت رو ميرن كباب ميكنن!!!
حالا من همه اينا رو ميتونستم تو رخش بزنم اما احترام حفظ كردم مامانمم عصبيه مونديم دفعه ديگه دهنش وا كرد چ عملكردي ميتونه اينو بتركونه!؟ ( از بس رييس بازي برا همه دراورده برا بچه هاش و شوهرش و اينا عادت كرده با بقيه مردم اينطوري رفتار كنه) اينو بگم حسادتم ميكنه من كمك درس يكي از دختراي تو جمع ك كنكوريه كردم برگشته ميگه حالا بزار جواب امتحانت بياد ببينيم اناهيتا درست بهت جوابارو گفته يا نه !!!