2777
2789
عنوان

چجوري حال يه زبون دراز بگيرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 56 پست
🙄🙄 ادب از که اموختی از بی ادبان

اره دیگه پیش شما پاسش کردیم نکنه شمام مثل اون خانومی که بهت بر خورد ...من حرفو زمین گذاشتم شما‌که صاحبش باشی برداشتی

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
مثلا چی پرسیدی ک نتونست قانعت بکنه

عزيزم راجب داداشش داشت حرف ميزد ك اه اه و پيف پيف چ داداش بدي دارم فقط به خدا اعتقاد داره ولاغير منم گقتم اتفاقا منم فقط به خدا اعتقاد دارم و راه انسانيتي ك بهم واگذار كرده و بايذ در حق همه بنده هاش بجا بيارم 

يهو گفت مگه شيعه نيستي؟؟( با عصبانيت) گفتم خدا و عشق به خدا شيعه و غير شيعه نميشناسه بعد همينطوري حرف زد منم با منطق باهاش صحبت كردم البته حرف ك نميتونست بزنه هي جلز ولز ميكرد چون بي سواده ديد جوابي نداره بهم بي احترامي كرد گفت در جايگاهي نيستي بفهمي من چي ميگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست ميگي منم اهل رفت و امد نيستم سرم خيلي شلوغه اما گه گاه ميبينمش  دلم ميخواد ي جوري رفتار ك ...

این که قبلا همه کار کرده یعنی چی؟

همین کارا رو به رخش بکشید

بگین بهش که فلانی برای ما ادا درنیار

بلاک کن از کل زندگیت به همین راحتی

اخه از بس هيچكس هيچي نگفت اين شاخ شد من كلا ادميم ك بهم فشار بياد قطع ارتباط ميكنم اما ميخولستم حالش بگيرم بعد بندازمش كنار🤐

میگم اگ یکی بم وفت فازت چیه  

یا مثلا گف خداییش فازت چیه من چی جوابشو بدم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مذهب تو این زمونه شده بازیچه یه عدهخدا خودش وقتی حضرت محمد به پبیامبری رسید گفت حجت تمام کردم یعنی بشر به اون درجه از عقل رسیده بد و خوب تشخیص بده دلیل نداره به زور کسی به سمت دلخاهمون بکشیم حقیقت برای همه واضح چه به زبون بیارن چه تعصب بکشن قبول نکنن

یه دهه شصتی درونگرا

مسلمونارو درست دیدم کافر شدم🤦🏻‍♀😂

ببین فقط کافیه حرفاش به سمت چپه بدنت باشن

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

2790
2778
2791
2779
2792