2777
2789
عنوان

چجوري حال يه زبون دراز بگيرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 56 پست
تصورش کردم 😂 چیزی نگو بهش. قرار نیست همه بفهمن که نادونن. اون خودش میدونه در حد شما نیست برای همین ...

😁تازه ديروز با دوست خواهرش رفتن دوست پسر طرفم ببينن / يه مقوله ايه واسه خودش تو مراسم هاي مولودي لينا بلند بلند گريه ميكنه ك بگه من عاشق امام زمانم بعد ازش ميپرسي چرا انقذر گريه ميكردي ؟ ميگه به بدهي هام و شوهرم قك ميكنم اينطوري ب هق هق ميوقتم 

😑☺️

منم مثل شما فكر ميكنم درسته اما نبايد زد تو دهنش با منطق ؟

زیاد اینطور ادمارو جدی نگیر گلم بعضیاشون خودشونو از یاران امام زمانم میدونن😂😂پیغمبر ما مبعوث شد گف ...

واقعا درست ميگين 

به به چ حرف قشنگي زدين ممنون ازتون به خدا شما اومدي ي جمله گفتي كلي چيزي من ياد گرفتم اين ابله ها رو نميدونم كجاي دلم بزارم دفعه ديگه همين موضوع پيامبر رو ك تعريف كردين حتما حتما ميگم بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری اما جای بحث اصلا نداره هر زمان باب مذاکره رو باز کرد بگو عذر میخوام و دست به سرش کن این ب ...

اخه گستاخ نميشه ؟ فك ميكنه خيلي حاليشه منم از جهالتمه ك سكوت كردم 

اخه گستاخ نميشه ؟ فك ميكنه خيلي حاليشه منم از جهالتمه ك سكوت كردم 

بذار در جهل مرکب خودش بمونه فقط یه پوز خند با حفط احترام ولی ی قیافه ی عاقل اندر صفیح که اره بابا تو خوبی😏😉

😁تازه ديروز با دوست خواهرش رفتن دوست پسر طرفم ببينن / يه مقوله ايه واسه خودش تو مراسم هاي مولودي لي ...

نه چون اون متوجه نمیشه به هر حال. الکی فقط هدر دادن انرژیته. برای کسی وقت بذار که مهم باشه یا یه نشونه ای از درک داشته باشه. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
عزيزم راجب داداشش داشت حرف ميزد ك اه اه و پيف پيف چ داداش بدي دارم فقط به خدا اعتقاد داره ولاغير منم ...

عزیزم این بحث ها همیشه تهش دعوایه

من انقدر بحث کردم سر این تیپ مسایل فقط تهش اعصاب خودم خورد شده

این که قبلا همه کار کرده یعنی چی؟ همین کارا رو به رخش بکشید بگین بهش که فلانی برای ما ادا درنیار

نكه بي زبون باشما نه ! ولي دلم نيومد كوچيكش كنم جلو جمع 

خاك بر سر دلم 😑

من باشم جوابشو نمیدم ولی مادرت میتونه جواب بده مثلا بگه فلانی درسته شما سنت بالاتره ولی الان علم ودا ...

كاملا درست ميگيد برا همين منم اون موقع سكوت كردم 

ممنونم عزيزم 

عزیزم این بحث ها همیشه تهش دعوایه من انقدر بحث کردم سر این تیپ مسایل فقط تهش اعصاب خودم خورد شده

اره راست ميگين چون ادم بي منطق و بي سواد و ك نميشه به زور منطق و شعور به خوردش داد 

مثلا بابای من اعتقاد داره خدا دنیارو فقط به خاطر حضرت فاطمه آفریده

باهاش بحثم شد که اشتباه کردم فقط اعصاب خودمو و بابامو خورد کردم نه من قانع شدم نه بابام

الانم بابام چیزی بگه سکوت میکنم چون بابامه دوستش دارم

هر کس رو اندازه خودش ببینی کمتر حرص میخورس  بزار دلش خوش باشه علامست  ولش کن  اکثر ...

اره راست ميگين 

برا همه قُلدر بازي در مياره حالا خوبه نه روي خوش داره نه فرهنگ نه سواد 

همين خانومي ك ميگم ماشالا خودش تو جووني كارلشو كرده برادراش عرق ميفروشن بعد مياد پاچه مارو ميگيره