2777
2789
عنوان

چجوري حال يه زبون دراز بگيرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بابای من اعتقاد داره خدا دنیارو فقط به خاطر حضرت فاطمه آفریده باهاش بحثم شد که اشتباه کردم فقط ...

اره راست ميگين مردم ايران قانع نميشن به حق تعصبشون بيشتره رو كفه ترازو 

خوب كردي عزيزم ♥️♥️

نه لگر دیدی لازمه شما بگو مثلا میدونی قبلا به قول شما هر کاری میکرده  بگو که ادای ادم خوبا رو ...

أين خانوم الان نزديك ٤٨ سالشه 

از زمان مدرسه با مامانم دوست بوده 

ماشالا اون زمان ك دوست پسر معني اينا نداشته اصلا مثلا سال ٧٤ اينا ايشون تا تونسته پسر بازيش كرده شماره داده و گرفته /  بعد مامان من عين اين بچه خنگ كوچولوا فقط ميرفته مدرسه و ميومده اونوقت همين حالا واسه ما شاخ شده /همين روزا شوهرش سفر بود با خواهرش و دوستش سوار ماشين شد رفت دوست پسر دوستش و تاييد كنه !/پول جمع ميكنن از ماها برا قربوني و ايتام ك البته ما نداديم پول همون روز جيگر و دل و قلوه كباب كردن از مال مردم ! اونوقت من بدبخت با پول دانشجويي دارم سكه ميخرم دهنش وا كرده ميگه خمس و زكات داره گناهه خريده سكه/ 

أين خانوم الان نزديك ٤٨ سالشه  از زمان مدرسه با مامانم دوست بوده  ماشالا اون زمان ك دوست ...

اینی که شما میگی مال مردم خوره

یاد تازیخ اسلام افتادم مثل ابوسفیان و معاویه میمونه

این ادمو از زندگیتون بندارید دور

داره دین بازی میکنه

در پوشش دین به خرابکاری ها و گندکاری هاش میرسه

عزیزم چقدر شما بانمکی

آخه بعضیا تاپیک میزنن وای تو رو خدا کمکم کنید و... بعد میای میشبنی سر سفره دلشون بدون اینکه قصاوتشون کنید حرفاشونو گوش کردن و براشون کلی تایپ کردن

آخر سرم بهشون بدهکار میشی دریغ حتی از یه لایک مورد دیدم مسخره هم کرده😂😂😂😂😑😑😑😑😑

ولی شما خیلی باحوصله میخونی و تو ذوق طرفتم نمیزنی از همه‌راهکارا تعریف میکنی و کلی تشکر 

از این اخلاقت که توش مهربونی هست خیلی‌ خوشم اومد😍😍😍😍😍😍

عزیزم چقدر شما بانمکی آخه بعضیا تاپیک میزنن وای تو رو خدا کمکم کنید و... بعد میای میشبنی سر سفره دل ...

قربونت شم اين حرفا چيه 

تو اين دنيا همين ك بدون اينكه منو بشناسي وقت مبزاري حوصله ميزاري و لطف ميكني برام نظر ميدي يه دنيا مي ارزه قربونت شم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ اايشالا اثر اين انرژي خوبت ك بي منت برام نظر دادي به خودت برگرده 

ميبوسمت🙈😍😘😘🥰

از نظر روانشناسی کسایی که اعصابتو خورد میکنن رفت امد نکن اصلا اون از این طرف خیابون میاد تو راهتو کج کن نبینیش 

بحث بی فایدس

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین