خانما من دوس دارم چهار پنجتا بچه داشته باشم ولی خوب اگر این همه بچه رو بخای دو سال دو سال هم بینشون فاصله سنی بزاری میشه ۱۰ دوازده سال علافی و شلختگی و اندام بد چیکار کنم اخه من دوس دارم هم اندامم بعد بچه خوب باشه ک نگران تیپ اینام نباشم هم بچه بیارم چیکار کنم اخههههه من نمیخام اندامم توی ده سال همش بد باشه حالا بعد ده سال بعد تموم شدن بچه ها 😒 میتونم ورزش کنم خودمو ب اول برگردونم فقط ب این ننکته تاکید نکنین ک چقد بچه زیاد میخای خوب دوس دارم شلوع باشیم
ن وصع مالیمون خوب نیست بچه رو زمانی میخامک وضعمونن خوب بشه اول
اوههه بابا ول کن
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
پس دست ب کار شو از امشب بیار .حالا واجب نیست دوسال فاصله باشه بینشون میتونی شیر تو شیر بیاری .البته الان نفست از جای گرم در میاد بزار برای اولی بری روی تخت زایمان توبه میکنی
❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
دخترم میخوام مدرسش بنویسم تعریفش خیلی شنیدم الآنم تو واتساپ آموزش مجازی مهد رو دارم میگیرم شما هم ر ...
والا من از مهدش ک خیلی راضی هستم به نظرم خیلی قانونمندن و همه چیزشون به جاست، من حقیقتش خیلی حساسم و بچه هام قبلا یه مهد دیگه میرفتن ک متاسفانه بعد از چند سال فهمیدم جالب نبوده و الان یک ساله پسر کوچیکم اینجا میره تا ب حال نتونستم ایرادی ازشون بگیرم، یعنی الان شما دخترتون مهد سیمای فرشتگان میره؟
بنظرم اگه واقعا بچه زیاد دوس دری برو دکتر یا قرص بده دو قلو سه قلو باردار شی یام نمیدونم با کشت جنین میکنن نمیدونم چی میکنن از این کارا بکن... چون هم زمان زیلدی رو صرف بارداری و شیر دهی اینا نمیکنی هم بعدش زودتر میتونی به هیکلت برسی