خانما من دوس دارم چهار پنجتا بچه داشته باشم ولی خوب اگر این همه بچه رو بخای دو سال دو سال هم بینشون فاصله سنی بزاری میشه ۱۰ دوازده سال علافی و شلختگی و اندام بد چیکار کنم اخه من دوس دارم هم اندامم بعد بچه خوب باشه ک نگران تیپ اینام نباشم هم بچه بیارم چیکار کنم اخههههه من نمیخام اندامم توی ده سال همش بد باشه حالا بعد ده سال بعد تموم شدن بچه ها 😒 میتونم ورزش کنم خودمو ب اول برگردونم فقط ب این ننکته تاکید نکنین ک چقد بچه زیاد میخای خوب دوس دارم شلوع باشیم
خب من بچه هام سحر خیز، نهایتا هفت و نیم یا دیگه خیلی دیر بیدار بشن الان ک تعطیلی 8 بیدارن، منم با اونا بیدار میشم دیگه، ببین من یه راز موفقیتم تو این مورد و در واقع دلیل اصلیش همسرمه، به شدت کمکمه و تو بچه داری و زندگی نذاشته آب تو دلم تکون بخوره و کوچکترین فشاری روم باشه، به جرات میتونم بگم 90 درصد کاراشون با همسرمه و دوم اینکه از روز اولی ک بچه دار شدیم برای حتی کوچکترین مسئله و کار بچه ها برنامه ریزی کردیم و با قانون و برنامه بزرگ شدن و راحت بودیم
آره عزیزم، ولی اگه موردی بپرسی بهتر میتونم برات توضیح بدم چون طولانی میشه، مثلا یه نمونه برات بخوام بگم اینکه برای خوابشون از روز اولی ک ب دنیا اومدن تو تخت خودشون و اتاق خودشون خوابوندم شون و عادتشون دادم به ساعت 9،و خودم و همسرمم هر جای دنیا ک باشیم از همون اول تا الان باید قبل از 9 خونه باشیم ک تایم خواب به هم نریزه، حتی وقتایی ک خودمونم مهمون داریم همه قانونمونو میدونن قبل از 9 میرن، و برای همین خداروشکر یه بارم مشکل خواب با بچه ها نداشتیم، 9 شب خونه ی ما خاموشیه کامله، این یه نمونه بود مثلا
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗