2777
2789
عنوان

بد اندامی . شلختگی . بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 97 پست
دوستان شمایی ک 3تا 4تا بچه دارید بچه هاتون چطور بودن زایمانتون چطور بود ک حاضر شدید 3تا بچه بیارید&n ...

من سه تاشون سزارین بودم بچه ها م هم خیلی بی قراری میکردند وکلا تا شش ماه گریه میکردن والان هم کلا شیطونن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فاصله سنیشون چقدر بود ؟یه سوال بی ربط پسرت رو مهد سیما فرشتگان گذاشتی ؟

اولی و دومی دو سال و نه ماه، دومی و سومی 3 سال و 5 ماه، بله، سیمای فرشتگان گذاشتم عزیزم، چطور مگه؟! 

💗💗💗
نه عزیزم من خداروشکر طبیعی زایمان کردم، چون از سزارین وحشت داشتم، اولی 7 ساله، دومی 4 و نیم و سومی 1 ...

خوب خداروشکر من اگه طبیعی بودم اصلا تعلل نمیکردم والان دختر کوچیکم چهار سالش هست همون اول چهارمی رو میوردم ولی بخاطر سزارین میترسم 

خوب خداروشکر من اگه طبیعی بودم اصلا تعلل نمیکردم والان دختر کوچیکم چهار سالش هست همون اول چهارمی رو ...

آره منم خیلی 4 تا دوست دارم، خدا حفظشون کنه عزیزم، با دکتر مشورت کن ببین چی میگه

💗💗💗
چقدر خوب. اخه شنیده بودم یسری دکترا زیر بار سزارین چهارم نمیرن

نه دیگه الان خیلی عادی شده اون برای قدیم تر بود من مورد سزارین چهارم زیاد دیدم 

ولی خوب در کل ریسکش زیاده 

آره منم خیلی 4 تا دوست دارم، خدا حفظشون کنه عزیزم، با دکتر مشورت کن ببین چی میگه

میگم دکتررفتم وگفت از نظر من مشکلی نداری واگه خواستی میتونی بیاری دعا کن هر چی خیره پیش بیاد 

شما چند سالتونه ؟

میگم دکتررفتم وگفت از نظر من مشکلی نداری واگه خواستی میتونی بیاری دعا کن هر چی خیره پیش بیاد  ...

پس وقتی گفته اوکی هستش مشکل نداره دیگه، انشالله هر چی خیره همون برات پیش بیاد عزیزم، من 33 سالمه

💗💗💗
نه دیگه الان خیلی عادی شده اون برای قدیم تر بود من مورد سزارین چهارم زیاد دیدم  ولی خوب در کل ...

ااا چ خوووب نمیدونستم.

سزارین های بعدی دردش کمتره؟

من یبار شدم الان این دومین باره 

یکس میگه خیلی بدتره یکی میگه راحتتره. براشماچطور بود؟

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰

[QUOTE=132501101]پس وقتی گفته اوکی هستش مشکل نداره دیگه، انشالله هر چی خیره همون برات پیش بیاد عزیزم، من 33 

من ۳۷ سالمه تا سنتون کمتره اگه قصدش رو داری بیار 

ان شالله خدا بچه هاتون رو عتقبت بخیر کنه وزیر سایه امام زمان وپدر مادرشون حفظشون کنه 🌷