خانما من دوس دارم چهار پنجتا بچه داشته باشم ولی خوب اگر این همه بچه رو بخای دو سال دو سال هم بینشون فاصله سنی بزاری میشه ۱۰ دوازده سال علافی و شلختگی و اندام بد چیکار کنم اخه من دوس دارم هم اندامم بعد بچه خوب باشه ک نگران تیپ اینام نباشم هم بچه بیارم چیکار کنم اخههههه من نمیخام اندامم توی ده سال همش بد باشه حالا بعد ده سال بعد تموم شدن بچه ها 😒 میتونم ورزش کنم خودمو ب اول برگردونم فقط ب این ننکته تاکید نکنین ک چقد بچه زیاد میخای خوب دوس دارم شلوع باشیم
مدرسش شما تحقیق کردی؟ خوبه؟ از کی پرسیدی؟ آخه منم یه دختر کوچولو دارم البته هنوز خیلی کوچیکه ولی چون ...
آره عزیزم من مادرم فرهنگیه خیلی خیلی دنبال یه مدرسه خوب تو این محدوده بودم ما نیرو هوایی هستیم بهترین و نزدیکترین مهد و مدرسه همین بود من از تمام فالوور های مدرسه که اولیا بچه ها بودن سوال کردم خودم رفتم مدرسشونو دیدم خلاصه خیلی خوشم اومد مخصوصا اینکه تو خود مدرسه استخر دارن .حالا باهم در تماس باشیم من که پیش ثبت نامش کردم موقع مدرسه دختر خانومت حتما ازم بپرس بهت میگم اکی بود یا نه .منم خیلی حساس هستم رو اینجور چیزا
آره عزیزم من مادرم فرهنگیه خیلی خیلی دنبال یه مدرسه خوب تو این محدوده بودم ما نیرو هوایی هستیم بهتری ...
خداروشکر عزیزم، آره حتما... من دوتا پسرم دارم ک مدرسه ی خوب پسرونه تو این منطقه میخام خیلی کلافم چیزی نشنیدی شما درمورد مدارس خوب نارمک، توروخدا اگه میدونی چیزی بگو، منم مادرم فرهنگیه ولی بازنشسته و البته الانم تدریس میکنه ولی منطقه هفته و دبیرستان خیلی حساسم منم
خداروشکر عزیزم، آره حتما... من دوتا پسرم دارم ک مدرسه ی خوب پسرونه تو این منطقه میخام خیلی کلافم چیز ...
عزیزم این اطراف سلام پسرونه خوبه .مدارس احسان هم خوبه اما این اطراف نیست باز از داییم میپرسم میگم اون دو تا پسر داره اما احسان تو هروی نوشته از اینجا یعنی همون نزدیک خونه شما میبره اونجا
عزیزم این اطراف سلام پسرونه خوبه .مدارس احسان هم خوبه اما این اطراف نیست باز از داییم میپرسم میگم او ...
عزیزم نمیخام دور باشه بهم اونا یزره بهم دور میشه ما تو خود نارمکیم حوالی خیابون سمنگان واقعا، ممنون میشم اگه دبستان امام خمینی رو برام بپرسی چجوریه میدون 62، خیلی سردر گمم، با کلی تحقیق پارسال پسر بزرگم میرفت تازه اول گذاشتمش ارس ولی اصلا راضی نیستم، الان نظرم روی امام خمینی منتهی دو دلم،الانم داره پیش ثبت نام میکنه، عزیزم تا می میتونی برام یه سوال بکنی بهم بخبری؟!