2777
2789
عنوان

بد اندامی . شلختگی . بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 97 پست
ااا چ خوووب نمیدونستم. سزارین های بعدی دردش کمتره؟ من یبار شدم الان این دومین باره  یکس میگه ...

راستش درد بعدیها بیشتره 

ببین اگه بتونی بعدی رو طبیعی بیاری خیلی خوبه الان کلی زایمان بعد از سزارین طبیعی انجام میدن اسمش وی بک هست حتما حتما مطالعه کن وپیگیر باش 

سزارین خیلی بده وکلی عوارص بعدش بوجود میاد 

صبحا زود بیدار میشدی حتما ک ب کارات میرسیدی اره؟

خب من بچه هام سحر خیز، نهایتا هفت و نیم یا دیگه خیلی دیر بیدار بشن الان ک تعطیلی 8 بیدارن، منم با اونا بیدار میشم دیگه، ببین من یه راز موفقیتم تو این مورد و در واقع دلیل اصلیش همسرمه، به شدت کمکمه و تو بچه داری و زندگی نذاشته آب تو دلم تکون بخوره و کوچکترین فشاری روم باشه، به جرات میتونم بگم 90 درصد کاراشون با همسرمه و دوم اینکه از روز اولی ک بچه دار شدیم برای حتی کوچکترین مسئله و کار بچه ها برنامه ریزی کردیم و با قانون و برنامه بزرگ شدن و راحت بودیم

💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااا چ خوووب نمیدونستم. سزارین های بعدی دردش کمتره؟ من یبار شدم الان این دومین باره  یکس میگه ...

توی نی نی سایت تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد سزارین رو بزن کلی هستن که این کار رو کردن حتی بعد از دوتا سزارین 

[QUOTE=132501101]پس وقتی گفته اوکی هستش مشکل نداره دیگه، انشالله هر چی خیره همون برات پیش بیاد عزیزم ...

آره هر چ زودتر بهتر سن بالا بره هم حوصله ی آدم کمتر میشه هم بدن آدم ضعیف میشه، انشالله، برای شما هم همینطور خانومی

💗💗💗
توی نی نی سایت تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد سزارین رو بزن کلی هستن که این کار رو کردن حتی بعد از دوتا ...

اتفاقا خوندم اونارو.

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
عزیزم میشه قانون وبرنامتون رو مثال بزنی 

آره عزیزم، ولی اگه موردی بپرسی بهتر میتونم برات توضیح بدم چون طولانی میشه، مثلا یه نمونه برات بخوام بگم اینکه برای خوابشون از روز اولی ک ب دنیا اومدن تو تخت خودشون و اتاق خودشون خوابوندم شون و عادتشون دادم به ساعت 9،و خودم و همسرمم هر جای دنیا ک باشیم از همون اول تا الان باید قبل از 9 خونه باشیم ک تایم خواب به هم نریزه، حتی وقتایی ک خودمونم مهمون داریم همه قانونمونو میدونن قبل از 9 میرن، و برای همین خداروشکر یه بارم مشکل خواب با بچه ها نداشتیم، 9 شب خونه ی ما خاموشیه کامله، این یه نمونه بود مثلا

💗💗💗
شوهرم میگه باید سه تابیاری من سه تا میخام اولا میگفت چهارتا گفتم من سزارین شدم نمیشه چهارتا گفت پس س ...

عه؟؟؟؟؟؟مگه سزارین محدودیت زایمان میاره؟؟

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

عزیزم شما هم خدا رو میخوای هم خرما و هم خر رو 😐😐😐😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

وضعتون خوبه؟ 

شوهرت خوب؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
از اسم کاربریت معلومه😐🤣

😂😂😂😂😂😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !