2777
2789
عنوان

بد اندامی . شلختگی . بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 97 پست
اولی و دومی دو سال و نه ماه، دومی و سومی 3 سال و 5 ماه، بله، سیمای فرشتگان گذاشتم عزیزم، چطور مگه؟!& ...

دخترم می‌خوام مدرسش بنویسم تعریفش خیلی شنیدم الآنم تو واتساپ آموزش مجازی مهد رو دارم میگیرم شما هم راضی هستی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن وصع مالیمون خوب نیست بچه رو زمانی میخام‌ک وضعمونن خوب بشه اول 

خب گلم بچهاتو بیار وضعت که خوب شد پیکرتراشی کن

جدی گفتم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ن وصع مالیمون خوب نیست بچه رو زمانی میخام‌ک وضعمونن خوب بشه اول 

اوههه بابا ول کن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

حالا شما یکیشو بیار 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

برو تو پرورشگاه و مهد کودک کار کن 

مجانی اگ دوس داشتبگی ثوابم داره

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دخترم می‌خوام مدرسش بنویسم تعریفش خیلی شنیدم الآنم تو واتساپ آموزش مجازی مهد رو دارم میگیرم شما هم ر ...

والا من از مهدش ک خیلی راضی هستم به نظرم خیلی قانونمندن و همه چیزشون به جاست، من حقیقتش خیلی حساسم و بچه هام قبلا یه مهد دیگه میرفتن ک متاسفانه بعد از چند سال فهمیدم جالب نبوده و الان یک ساله پسر کوچیکم اینجا میره تا ب حال نتونستم ایرادی ازشون بگیرم، یعنی الان شما دخترتون مهد سیمای فرشتگان میره؟ 

💗💗💗

عزیزم مامان من مادرچهارتابچه است فوق العاده زن کدبانویی مدیریت خیلی خوبی داره توزندگیش اینومیگم که بدونی خیلی خوب زندگیشوبچه هاشوجمع جورکرده تونسته ازپس همه چیز بربیاد همیشه بهم میگه بچه یدونه یانهایتا دوتا بیار میدونی چرا میگه بچه خیلی عزیزبهترین هدیه خداست که عاشقانه دوسش داری وقتی بچه است دغدغه ات شیروپوشک ولباسش ولی وقتی بزرگترمیشه هزاربرابر برات دغدغه داره همیشه نگرانی  توفکری هیچ وقت ارامش نداری فرصت زندگی کردن نداری هرچی بچه کمترداشته باشی ازهرنظز ارامشت بیشتر ، بیشترفرصت زندگی کردن داری ،اگردوست داری ازلحظه هات استفاده کنی طعم ارامش  وخوشبختی بچشی ازجونیت لذت ببری یدونه بیار

بنظرم اگه واقعا بچه زیاد دوس دری برو دکتر یا قرص بده دو قلو سه قلو باردار شی یام نمیدونم با کشت جنین میکنن نمیدونم چی میکنن از این کارا بکن... چون هم زمان زیلدی رو صرف بارداری و شیر دهی اینا نمیکنی هم بعدش زودتر میتونی به هیکلت برسی 

نه عزیزم منم دیر پیداش کردم از سال دیگه مدرسش می‌ره روبرو مهدش هست .

مدرسش شما تحقیق کردی؟ خوبه؟ از کی پرسیدی؟ آخه منم یه دختر کوچولو دارم البته هنوز خیلی کوچیکه ولی چون دیدم مهدش خوبه گفتم حتما مدرسش خوبه بزارمش اونجا، 

💗💗💗