2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تایم اوت یه چیز خیلی خوبیه وقتی بچه ای به حرفت گوش نداد . یه صندلی ور میداری به اون بچه میگی بشینه روش و تا 5 دقیقه حق نداره از روی صندلی بلند شه و با کسی بازی کنه !! انقدر هم بچه های آمریکایی خنگن واقعا از جاشون تکون نمیخورن!؟؟! حالا اگه بلند هم بشن کاری نمیتونیم بکنیم ولی مغز اینا فقط تا این قسمت جواب میده و نمیتونن بعدش را پیش بینی کنن؟!؟!؟ یا وقتی که کاری را نمیکنن تا میگی وان توو، به تری نرسیده میپرن اون کار را انجام میدن> هیشکی هم صبر نمیکنه که ببینه بعد از تری چه اتفاقی میفته / حالا اگه بچه های ایرانی بودن بهت میگفتن انقدر بشمار تا جونت در بیاد؟؟؟!؟!؟!!؟
آره توی مهد کار میکنم ولی از بچه نوزاد توش هست تا بچه مدرسه ای 10-12 ساله!! که بعضیهاشون قدشون از من بلند تره!! کلاس منو هم همش تغییر میدن تا با همه بچه ها در تماس باشن از همه با مزه ترشون بچه های 1-2 ساله هستن از بس پدر و مادرشون دنبال پول در آوردن هستن وقت نمیکنن بغلشون کنن برای همین تا یه دستی به سرشون میکشی هی میان بغلت و بهت ای لاو یو میگن !!! خیلی بامزن ولی تینیجرهاشون مثل هیولا میمونن!؟؟!؟؟!؟
خوب دیگه با اجازه بنده مرخص میشم و همگی را به خدا میسپرم و مواظب خودتون باشید.
بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای