2777
2789
لیلا جون سلام...من اگه پذیرش بگیرم فلوشیپ میگیرم یعنی‌ شهریه دانشگاه رو میدن و علاوه بر اون یه پولی‌ هم بهم میدن برا گذران زندگی‌..راست میگه پذیرش اینطوری گرفتن سخته مخصوصاً برا دانشجوهای اینترنشنال..ولی‌ اگه معدل مسترش خوب بوده، مقاله داشته و تزش هم جالب بوده، احتمالا بهش بدن خوب البته رشتها باهم فرق میکنه..برای معماری نمیدونم ولی‌ کاری که همسر من کرد ، از ایران توی اینترنت و دنشگاهی مختلف میگشت استادهای رو پیدا کرد که کار تحقیقشون به تز فوق لیسانس همسری نزدیک بود، براشون ایمیل میداد و اونا گفتن که مثلا اینجا apply بکن یا نه، امتحان toefl و gre هم داد و پذیرش با بورس گرفت رشته? همسری کامپیوتر science هست
بهش بگو تو دانشگاهها online بگرده و استادهای رو پیدا کنه بهشون ایمیل بده اگه استادی تورو بخواد دانشگاه هم قبول میکنه...نمیدونم برای معماری باید چه امتحانی به جز toefl بده ولی‌ اونهارو هم بده که بهانه دستشون نباشه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام، دوستان عزیز نور دیده؟!!؟؟ من این هفته حسابی سرم شلوغ بود اساااااااااااااسی!!! شب هم خسته و کوفته میومدم خونه یه شامو شوری درست میکردیم و میشستیم بازیهای المپیک( علی الخصوص فیگور اسکیت) تماشا میکردیم و روی مبل چرت میزدیم و با ناز کردن و در مواردی با غر زدن بابای بچه میرفتیم سرجامون لالا!!!
امروز صبح هم وقت آزمایشگاه داشتم برای آزمایش جنین ( تشخیص سندروم داوون) اونم کی؟ هشت صبح کجا؟ نزدیک چهل مایلی از خونمون، فقط خوبیش این بود که آخر هفته هم کار میکردن.لذا ما ساعت شش و اندی بیدار شدیم و صبحانه را خوردیم و بعدش رفتیم اونجا !! اتفاقا مرکز ای وی اف هم بود مال یه دکتر ایرانی بود ولی قدرتی خدا یه کلمه هم بلد نبود فارسی حرف بزنه!! نزدیک به هفتاد سالش بود ( فکر کنم از شیر که گرفتنش ، فرستاده بودنش فرنگ)!؟!؟
القصه!! وضعیت بچه همه چیش خوب بود خدا را شکر! من هم مردم بسکه صلوات نذر کردم و هی دارم صلوات میفرستم.
تازه پنجاه تا دیگه مونده!!! بعد هم از اونجایی که شکم بنده بزرگ شده و شلوارهام اندازم نیستن ، تشریف بردیم مادرهود و شلوار هم خریدیم بعدش هم جای همه سبز ، رفتیم یه چلوکباب هم زدیم تو رگ و الان هم در خدمت دوستان هستیم!!
این بود شرح ماوقع که عرض کردم!! خوب شماها تعریف کنید اخبار جدید مدید چی دارین؟
راستی دوستای جدید هم که بهمون اضافه شدن!! همگی خوش اومدید. اگه اشتباه نکنم مهربان جون گفت که زایمانش خیلی راحت بوده!! میخواستم بپرسم از روش خاصی استفاده کرده بود؟ یا امپول خاص؟ قربون دستت ، دست راستت را هم بکش سرما، من که مثل هاپو از زایمان میترسم!! اینجا که سزارین مزارین هم نمیکنن!!
به هر حال من آمدم شما نبودید. فردا پس فردا شاکی نشین که بنفشه کجاست؟؟