2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مریم جون چه مامانه خوبی داشتی.. خدا بیامرزدش.. راست میگی والا.. مگه همش چند بار زندگی میکنیم ما.. میخوام شاد باشم.. مرسی ازتون دوستای گلم.. اونقدر انرژی گرفتم که میخوام توی این برف و بوران بزنم بیرون برم جاینت کیک بخرم درست کنم.. البته باید پیاده برم چون شوشو جان با ماشینه بنده رفتن بیرون.. ماشینه خودش هم که فقط به درده خودش میخوره.. فعلا با اجازه..
خدا به گنجشک گفت: "با من بگو از آن چه سنگینیِ سینه‏ی توست". گنجشک گفت: "لانه‏ ی کوچکی داشتم، آرامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی کسی ام، تو همان را هم از من گرفتی. این توفان بی موقع چه بود؟ چه می خواستی از لان? محقرم؟ کجای دنیا را گرفته بود؟ و سنگینی بغضی، راه بر کلامش بست. خدا گفت: "ماری در راه لانه ات بود. خواب بودی. باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند. آن گاه تو از کمینِ آن مار، پر گشودی". خدا گفت: "و چه بسیار بلاها که به واسطه ‏ی محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته، به دشمنی ام برخواستی." اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود. های هایِ گریه هایش، ملکوت خدا را پر کرد.... کمتر از گنجشک که نیستیم؛ هان؟ (یعنی امیدواریم که کمتر نباشیم....)