2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مریم جون چه مامانه خوبی داشتی.. خدا بیامرزدش.. راست میگی والا.. مگه همش چند بار زندگی میکنیم ما.. میخوام شاد باشم.. مرسی ازتون دوستای گلم.. اونقدر انرژی گرفتم که میخوام توی این برف و بوران بزنم بیرون برم جاینت کیک بخرم درست کنم.. البته باید پیاده برم چون شوشو جان با ماشینه بنده رفتن بیرون.. ماشینه خودش هم که فقط به درده خودش میخوره.. فعلا با اجازه..
خدا به گنجشک گفت: "با من بگو از آن چه سنگینیِ سینه‏ی توست". گنجشک گفت: "لانه‏ ی کوچکی داشتم، آرامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی کسی ام، تو همان را هم از من گرفتی. این توفان بی موقع چه بود؟ چه می خواستی از لان? محقرم؟ کجای دنیا را گرفته بود؟ و سنگینی بغضی، راه بر کلامش بست. خدا گفت: "ماری در راه لانه ات بود. خواب بودی. باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند. آن گاه تو از کمینِ آن مار، پر گشودی". خدا گفت: "و چه بسیار بلاها که به واسطه ‏ی محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته، به دشمنی ام برخواستی." اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود. های هایِ گریه هایش، ملکوت خدا را پر کرد.... کمتر از گنجشک که نیستیم؛ هان؟ (یعنی امیدواریم که کمتر نباشیم....)