2789
مریم فیزیوتراپ من هفته پیش فلوریدا بود از گرمای اونجا جیغ میکشید ولی خب حالش رو برده بود ههههههههه
مینا جون سفر به سلامت گلم انشالا که خوش بگذره و به سلامتی برگردی
الی فندق شکلاتی ما چطوره
سوگلی ممنون از کامنتت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به همه دوستای خوبم
مینا جون انشالله سفرت بخیر باشه جای ما رو حسابی خالی کن من که این روزها بدجوری دلم برای ایران و خانواده ام تنگ شده .
یلدا جون بابا کارت خیلی درسته . چه جشنی عکسهاتو دیدم روفیس بوک . دستت درد نکنه کلی هم تدارک دیده بودی همه چی عالی بود مهم اینه که خوش گذشته به شوشو .
مریم گلی تو چطوری ؟؟خواهر شوهر چطوره ؟؟؟ دردش کمتر شده؟
سوگل جونم چشم حتما فردا تیکر می ذارم .
من هم امروز وقت دکترم رو کنسل کردم چون دیگه نم یخوام برم پیشش و پول نقد کنم براش با اینکه می خواستم جنسیت رو بدونم و خرید رو کم کم با ذوق شروع کنم ولی ...... . مدیکید هم منو بخاطر زمان زندگی ام اینحا که دوساله قبولم نکرد . کلا نگرانم با اینکه اقامون می گه نباش ولی هستم .
حالا منتظر بیمه دیگه هستیم که اخرین امیدمون هست اگر نشد دیگه یک دکتر انتخاب می کنم . پول نقد رو چرینگی می دیم بهش .
خلاصه که تو امریکا زندگی کردن هم واسه خودش داستانی هست . به هرحال این روزها نگرانم و ........ ولی خوب سعی می کنم باهاش مبارزه کنم .
بانو جون بنفشه جون زهره جون و سمیه جون و ................. شما چطورید ؟؟ امیدوارم زندگی بر وفق مرادتون باشه .
راستی امروز دوستم اومد خونمون هم موهامو دوباره های لایت کرد هم کوتاه کرد و سشوار کشید . خلاصه که ارایشگر مجانی پیدا کردم یوهوووووووووووووووووووو ولی زیر دلم درد گرفته بود . بچم هم صداش در نیومد قربونش برم