2789
مریم فیزیوتراپ من هفته پیش فلوریدا بود از گرمای اونجا جیغ میکشید ولی خب حالش رو برده بود ههههههههه
مینا جون سفر به سلامت گلم انشالا که خوش بگذره و به سلامتی برگردی
الی فندق شکلاتی ما چطوره
سوگلی ممنون از کامنتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به همه دوستای خوبم
مینا جون انشالله سفرت بخیر باشه جای ما رو حسابی خالی کن من که این روزها بدجوری دلم برای ایران و خانواده ام تنگ شده .
یلدا جون بابا کارت خیلی درسته . چه جشنی عکسهاتو دیدم روفیس بوک . دستت درد نکنه کلی هم تدارک دیده بودی همه چی عالی بود مهم اینه که خوش گذشته به شوشو .
مریم گلی تو چطوری ؟؟خواهر شوهر چطوره ؟؟؟ دردش کمتر شده؟
سوگل جونم چشم حتما فردا تیکر می ذارم .
من هم امروز وقت دکترم رو کنسل کردم چون دیگه نم یخوام برم پیشش و پول نقد کنم براش با اینکه می خواستم جنسیت رو بدونم و خرید رو کم کم با ذوق شروع کنم ولی ...... . مدیکید هم منو بخاطر زمان زندگی ام اینحا که دوساله قبولم نکرد . کلا نگرانم با اینکه اقامون می گه نباش ولی هستم .
حالا منتظر بیمه دیگه هستیم که اخرین امیدمون هست اگر نشد دیگه یک دکتر انتخاب می کنم . پول نقد رو چرینگی می دیم بهش .
خلاصه که تو امریکا زندگی کردن هم واسه خودش داستانی هست . به هرحال این روزها نگرانم و ........ ولی خوب سعی می کنم باهاش مبارزه کنم .
بانو جون بنفشه جون زهره جون و سمیه جون و ................. شما چطورید ؟؟ امیدوارم زندگی بر وفق مرادتون باشه .
راستی امروز دوستم اومد خونمون هم موهامو دوباره های لایت کرد هم کوتاه کرد و سشوار کشید . خلاصه که ارایشگر مجانی پیدا کردم یوهوووووووووووووووووووو ولی زیر دلم درد گرفته بود . بچم هم صداش در نیومد قربونش برم