مریم فیزیوتراپ من هفته پیش فلوریدا بود از گرمای اونجا جیغ میکشید ولی خب حالش رو برده بود ههههههههه مینا جون سفر به سلامت گلم انشالا که خوش بگذره و به سلامتی برگردی الی فندق شکلاتی ما چطوره سوگلی ممنون از کامنتت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یلدا جون دستت درد نکنه و خسته نباشی گل دختر ، ناراحت نباش همین که تولد به خوبی برگزار شد عالیهههههههههههه ایشالا که 120 سال تو شوهری زنده باشین کنار هم
سلام به همه دوستای خوبم مینا جون انشالله سفرت بخیر باشه جای ما رو حسابی خالی کن من که این روزها بدجوری دلم برای ایران و خانواده ام تنگ شده . یلدا جون بابا کارت خیلی درسته . چه جشنی عکسهاتو دیدم روفیس بوک . دستت درد نکنه کلی هم تدارک دیده بودی همه چی عالی بود مهم اینه که خوش گذشته به شوشو . مریم گلی تو چطوری ؟؟خواهر شوهر چطوره ؟؟؟ دردش کمتر شده؟ سوگل جونم چشم حتما فردا تیکر می ذارم . من هم امروز وقت دکترم رو کنسل کردم چون دیگه نم یخوام برم پیشش و پول نقد کنم براش با اینکه می خواستم جنسیت رو بدونم و خرید رو کم کم با ذوق شروع کنم ولی ...... . مدیکید هم منو بخاطر زمان زندگی ام اینحا که دوساله قبولم نکرد . کلا نگرانم با اینکه اقامون می گه نباش ولی هستم . حالا منتظر بیمه دیگه هستیم که اخرین امیدمون هست اگر نشد دیگه یک دکتر انتخاب می کنم . پول نقد رو چرینگی می دیم بهش . خلاصه که تو امریکا زندگی کردن هم واسه خودش داستانی هست . به هرحال این روزها نگرانم و ........ ولی خوب سعی می کنم باهاش مبارزه کنم . بانو جون بنفشه جون زهره جون و سمیه جون و ................. شما چطورید ؟؟ امیدوارم زندگی بر وفق مرادتون باشه .
راستی امروز دوستم اومد خونمون هم موهامو دوباره های لایت کرد هم کوتاه کرد و سشوار کشید . خلاصه که ارایشگر مجانی پیدا کردم یوهوووووووووووووووووووو ولی زیر دلم درد گرفته بود . بچم هم صداش در نیومد قربونش برم