2789
خاله الی و فندوقی خسته نباشین از قر دادن

سوگلی بانو راست میگه دیگه ، موگاومت پرررررررررررررررررررررررررر

مینا جون همینه دیگه این هورمون ها هر از گاهی از بالانس در میان یا نمیدونم بالانس میزنن خلاصه اینجوری میشه ، آقایون هم دیگه عادت کردن !!!!!

پرناز جون من خوبم ، تو خوبی ؟؟؟؟ آیین کوچولو خوبه ؟؟ برامون عکس بزار اگه تونستی

بانو جون رفتم عکسات رو دیدم توی فیس بوک مثل همیشه عالییییییییییییییییییییییییییی بودن مامان قلمبه خوشگل

سارا جون به جمع ما خووووووووووووووش اومدی
ما هم کلی شکلات و اینا گرفته بودیم برای بچه ها بعدش دیروز رفتیم بیرون برگشتیم گویا همه اومده بودن و رفته بودن آقااااااااااااااااااااااا هیششششششششششششش کی نیومد ما موندیم و یک عالمه شکلات !!!! هههههه شیطونه میگه برم دم خونه ها رو بزنم امروز بگم بیاین این هم شکلاتهاتون !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام سلام!!!!!!!!!! دلم تنگ شده بود برای همتون هزااااااااااااااااااارتا؟!!؟ ولی چه کنم که همه وقتم شده مال یاسمینا خانم!! الان هم اومدم جلدی براتون یه عکس از هالووین براتون بزارم و بدوم برگردم به خانم کوچولو برسم
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
سلام به همه دوستان گل مینا جون گریه نکن وقت زیاده می تونی الان کاستوم بخری و تنش کنی ببری اتلیه عکس بگیری اگر خیلی دلت می خواد یا اینکه خودت عکس بگیری . بانو جون مرسی از عکسها اول صبحی کلی حال کردم واقعا طبیعت شمال امریکا خیلی قشنگه مخصصوصا پاییز . خودتم که گوله نمک و خوشگل .
مریم جونم پس شکلاتها موند برای خودتون هه هه نوش جونت فقط لیمو فراوان بعدش بخور .
به به ببین کی اومده بنفشه خانم گل گلا بابا نمی گی ما احیانا سوالی داریم یا دلمون تنگ می شه اخه . حاجی حاجی مکه .
وای نازی عجب فرشته خوشگلی الهی اینجا بود کلی بوسش می کردم . البته از صورت نه از پا اخه نوزاد پوستش لطیفه . براش اسپند دود کن . ای جونم این نی نی ها چقدر عسل هستند . سوگل جون مشکوک می زنی شدیدا بانو جون راست می گه دست از مقاومت برداشتی و ...... اخ جون به ما کلک نزنا هه هه

مرسی از لطفتتون مریم جون و الی جون!! ایشاااه وقتی به روزگار من برسید.... میبیند که وقت سرخاروندن که خوبه ، وقت دستشویی رفتن هم ندارید مخصوصا وقتی بابای بچه هم صبح زود بره و آخر شب بیاد. دست تنها خیلی سرآدم کار میریزه تازه من از مدرسه یه ماه دیگه هم مرخصی گرفتم و قرار شده از دسامبر برم سرکار!! چون آقامون هم میره دانشگاه کلی کارهای خرید خونه و دکتر بچه و غذا درست کردن و....همش گردن خودمه!! اگه الان ایران بودم با این قیافه ای که الان بهم زدم حتما تا حالا ستاد مبارزه با مواد مخدر منو گرفته بود!؟؟! دور چشمهام حدود دو بند انگشت رفته تو و یه تیپی شدم که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه!! حالا بازم براتون روضه بگم یا اینکه اشکتون درومده!؟!؟!؟
الان هم سرکار خانم خواب هستند و هر لحظه احتمال بیدارشدنشون میره!! اگه یهو غیبم زد ، نگران نشید؟!؟!!
ایشالاه که همگی خوب و خوش و سرحال هستید!! هوا حسابی داره سرد میشه و مواظب خودتون باشید!!
من که وقت ندارم همه کامنتها رابخونم اخبار جدید مدید ندارید؟؟ فقط فهمیدم که مینا میخواد بره ایران؟!!؟ ایشالاه به سلامت بره و برگرده!! فقط نفهمیدم چرا گریه میکرد؟ راستی الی جون بچه ات پسره یا دختر؟ من یخچال برنده نشدم!؟!؟