2789
شهره جون عجب جهیزیه خوشگلی و چه رسم و رسوم باحالی، سفره هفت سین و .... پس اصفهونیا اینقدر تشریفاتین نمیدونستم. این رسوم با اینکه خیلی دست و پاگیر و پرخرج هستن ولی خدائیش قشنگن و حال میدنا.... ما که ازش دور موندیم جهیزیه ای که مامانم اینقدر براش نقشه داشت و سیسمونی و .... اومدیم اینور دنیا نقدیش کردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن دایی مریم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟ رفتین دیدن مامان بابای جدید؟؟ منم وقتی‌ عروسی‌ کردم آلردی زن دایی دو تا پسر باحال بودم :) که کلی‌ هم با هم جفت جور شدیم و بر خلاف اون یکی‌ زن داییشون با من حسابی‌ پر حرفی‌ میکردن و همش دنبالم راه میومدن داستان میگفتن از مدرسه کلاس و ...خلاصه خوبه خیلی‌ الانم دلم براشون تنگ می‌شه ،،میچتیم کلی‌ میخندیم ،،
سلام به همگی‌ خوبین خوشین سلامتین،مریم جان زن دایی شودنت مبارک انشا الله روزی خودت خبر خوشحالی‌ بدی ،الی‌ جان 16 هفتگی فندقی مبارک ،مینا جان انشا الله که با سلامتی میری پیش خانوادت و خوش می‌گذرد جیگر این آرشیدا گلی را برام روز به روز بزرگتر می‌شه دلمون براش تنگ میشه،سوگلی خوبی‌ سلامتی،زهره جان شما و عرفان خوبید،شهره عزیز شما چه طورید
بدترین درد زندگی غربت است
سلام بچه ها...ایشالا که شادید و سلامت :))

ببخشید من کم میام چون خیای سرم شلوغه و هم اینکه وثتی هم میام اینقده ماشالا شما ترکوندید صفحات و که من حس میکنم از هیچی خبر ندارم و حرفی برای گفتن نمیمونه :(

اختلاف ساعت من با شما هم هیچ وقت با هم آن لاین نمیتونیم باشیم !!!

خلاصه, من 3 روز در هفته که با نیکو میریم مهد ایرانی/کانادایی....بچم کلی شعر یاد گرفته و با خودش زمزمه میکنه:

ا بی سی بی ا بی سی ....دبلیو...اس...وای...نو آی نو ....ا بی سی...لالالا لا لا می :)))))

یا این:

....گلیم....سنبلیم...ما....بلبلیم....باز میشیم/بسته میشیم....باقیشم با حرکت دستاش ادامه میده :))))

خلاصه دامنه مکالماتش خیلی زیاد شده :))

از طرفی هم که بدنبال کار هستم و هی رزومه میدم...

دارم آن لاین کلاس هم ثبت نام میکنم , بیشتر هر سرم شلوغ میشه....البته 6 هفته طول میکشه که وام دولت و بهم بدن...فک کنم از بعد از سال جدید شروع کنم....ولی خوب واسه همین همش تو نتم و سرچ سرچ سرچ میکنم !!!!