2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سلام. من بلیطمو اوکی کردم با قطر. این چهارشنبه به امید خدا میپرم و 4 صبح جمعه همه تو فرودگاه منتظرم هستن. این جووووووووون. جای همتونو خالی میکنم و البته دلم برای همهتون تنگ میشه.
بانو جون قبول نیست من عکس شکم قلنبه ندیدم. تو فیس بوک هم گذاشتیش؟ جهت اطلاع شکم قلنبه ها، من تو حاملگی اصلا ترک ندیدم، به محض زائیدن کلی ترک رو شکمم افتاد که بدجور حالمو گرفته. فکر کنم این عارضه مال بعد از حاملگیه نه خود حاملگی.
الی جون مبارک باشه صندلی و مایکروویو و جارو و ..... دیگه چی بود؟! میبینم که شوشو رو هم در کمک به اقتصاد آمریکا با خودت همدست کردی. اگه اینقدر اولی دلتو برده بنظر من ببر پسش بده و دو ماهی صبر کن تا همونو اوردر بدی. من که اینجوریم تا آخرش همش چشمم پیش اونیه که دلمو برده بوده.
شهره جون کار خوبی میکنی هیچی نمیخری. درسته یخورده سخته ولی بفکر جابجائی باش و الکی پول هدر نده.
مریم جونم تو در چه حالی؟ چه زن دائی مهربونی بالاخره بستنی قرار شد ببری یا کیک یا باقالی پلو؟
زهره جون حسابی تو کار کیک پزی افتادی ها. عرفان جونم که دستیارته دیگه چه شود... حالا این کیک چای سبز خوشمزه ست ما هم رفتیم ایران درستش کنیم پزشو بدیم؟
سوگلی و سمیه جون هم امروز غیبت داشتین بیائین موجه کنین کجا بودین چه کردین گزارش بدین.
منم از امروز شروع کردم به غذا پختن و فریز کردن برای شوشو جان. دلم میسوزه حیوونکی بیاد خونه تک و تنها بی غذا و بی زن و بچه.... دل سنگ کباب میشه هه هه. ولی بقول بانو جون قدر آدمو بیشتر میدونه اونوقت.
مینا جون سفرت بخیر باشه و به سلامت بری ایشالا...دیگه نگران اینجا نباش همسری هم عادت میکنه ،،تو هم برو خوش بگذرون با اون آرشیدا خوشگل خاله وای که دلمون تنگ می‌شه براتون..مامان با معرفت که همش برامون عکس میذاشتی ..دوست من هم رفت شیش ماه همسرش تنها بود عید هم نبود ،،دور از جون شما قبل رفتن همش باهم گیر میدادن الان که برگشت خیلی‌ قدر هم رو دونستن و عشقولانه شدن ...روحیه دختره هم بهتره