سلام دوستان عزیزم من هم الی هستم از تگزاس و 6 ماهه که نی نی می خوام ولی تا الان خبری نشده دنبال دکتر ایرانی می گردم باید این ماه برم دکتر . مریم جونم فکر کنم برو تو کار تقویم جادویی ببینم چی می شه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان عزیزم من که مریم جون رو نزدیک دوساله می شناسم گله گل ستاره جون رو هم که تو این سایت باهاش اشنا شدم منم گه گداری میام اینجا . منم این هفته گوش شیطون کر می رم دکتر برای سونو سینه و زنان .
سلام /به دنبال اسم سوگل خانوم که همنام یکی از دوستای دیگه هست اومدم /بعد دیدم اشتباهی گرفتم اما سوگل جونی شما که نیوجرسی هستی خیلی جالب بود برام اخه دایی من پورت جرویس هست و من دوازده دسامبر اومدم اونجا چند روز بودم داییم هست دکتر حسن صدقیانی /دکتر زنانه /شاید بشناسی بوس
گودمام عزیز، سلام ، خوشحالم که هم اسم دوستت بودم باهات آشنا شدم، جایی که دایی تو هست تا اینجا دو ساعت راه هست!! وگرنه میرفتم پیششون! گرچه بیمه من طوریه که فقط پزشکی خاصی رو که با اون قرارداد دارن میپذیره، منم یه دکتر اینجا دارم که رفتم پیشش. راستی خودت کجا هستی؟ آمریکا نیستی؟بازم اومدی اینطرفها خبر بده!