2777
2789
عنوان

لباس عروسم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 40 پست
برای منم پاره شد اتفاقایک کلیپ درست کرده بود که از سوتی و...کلی خندیدم اما تو کلیپ اصلی مشخص نیست بی ...

اصلا نیفتاده ؟ یعنی مثلا هیچ صحنه ندارید که دست داماد گرفتید میچرخید برای من تو این معلومه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم تورم تو باغ گیر کرد به درخت پاره شد تو فیلمم هست و اشکالی داره مهم اینه ب من خوش گذشت

تورتون؟ کجاش پاره شد

آلبوم ما رو هنوز ندادند برای شما جقدر طول کشید

آخه تور با زیر بغل هم خیلی فرق میکنه زیر بعل زشته

سلام عزیزم اکر توفیلم مشخص شده باید یک پول جدا پرداخت کنی که ادیت بشه الان نرم افزارها پیشرفت کرده. ...

مثلا چقدر

کاش اصلا این دو تا صحنه رو نمیذاشتن از اول حدف میکردند میخوام برم بهشون بگم حذف کنند

تورتون؟ کجاش پاره شد آلبوم ما رو هنوز ندادند برای شما جقدر طول کشید آخه تور با زیر بغل هم خیلی فرق م ...

من دو هفته بعد عروسیم هم فیلممو گرفتم هم دوتا آلبوم دیجیتال مو

اگر یکسال طول کشید با قیمت الان بهت آلبوم میدن برای دوستم اینجوری کرد فیلمبردارش

دقیقا وسط تورم.....تو کیلیپم که تور آوردم روی سرم هستش

من دو هفته بعد عروسیم هم فیلممو گرفتم هم دوتا آلبوم دیجیتال مواگر یکسال طول کشید با قیمت الان بهت آل ...

الان ک خیلی گرونی شده چرااا آخه تقصیر خود اوناست که هنوز آماده نکردند تقصیر ما چیه که پول مجدد بدیم

پن ۲۰ روز بعد از عروسی عکس ها رو انتخاب کردم فرستادم بعد اون نامردا اون عکس هایی ک من انتخاب کرده بودم نداشتند عکس های دیگه گذاشتند رفتم آنقدر اومدم تا درست کردند بعد اسفند ماه دیگه تایید شده گفتن میفرستیم چاپ خونه هنوز ندادند

ببین دو روز دیگه اصلا یادت نیست فیلم عروسیت کجاست

واقعا چیز مهمی نیست

دو روز دیگه به اعصاب خوردی الانت میخندی

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نمیدونم جرا پاره میشن چرا برای من مشخص وقتی دستم گرفته داماد دارم مبچرخم یکی هم از جلو دارم راه میا ...

چون پارچه بالاتنه خیلی ظریفه

من خودم برای خودم لباس مجلسی دوختم استینم رو دولایه تور گذاشتم که محکم باشه

ولی بیرون این کار رو نمیکنن

الان ک خیلی گرونی شده چرااا آخه تقصیر خود اوناست که هنوز آماده نکردند تقصیر ما چیه که پول مجدد بدیمپ ...

آلبوم دیجیتال سال403تقریبا 14تومن بود

که دوستم نتونست چاپ کنه چاپ نکرد عکساشو

الان نمیدونم چقدر شده