2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

salam man amir masoud hastam 27 sale sakene virginia
rastesh man shekaste eshhghi sangini khordam halam aslan khob nist
namzadam baad az 3 sal az sobh ta shab baham bodan behem khianat kard
khili daghonam
dast o delam be hich kari nemireh
mikhaham az ean vaziat biron biam
donbale ye dokhtare vaghean khobam ke hame chizo betonam faramosh konam
kesio mishnasid?
سلام مریم بانو . من ایرانم در مورد حرف بنفشه جون بگم راست میگه وقتی فکرت باز بشه و بهش فکر نکنی ، حتما" به چیزی که میخوای میرسی.فقط از خدا بخواه که هرچی خیره برات پیش بیاد. دختر خاله من 16 سال بود ازدواج کرده بودند و بچه دار نمیشدند خیلی ازاین دکتر به ان دکتر رفتن وحتی بچه کاشتن ولی سقط شد .چون خیلی به بچه فکر می کردن .بعد از زلزله بم خیلی از اقوام فوت کردند موقع نزدیکی اصلا به بچه فکر نمیکردن و همان نطفه بسته شد و الان یک دختر 5 ساله داره بعد از اون هم چون به فکر هستن دیگه بچه دار نشدن . پس وقتی با هم هستین اصلا به بچه دار شدن فکر نکنید فقط به لذتش فکر کن واز خدا بخواه که هروقت بهت بچه داد یک بچه سالم و صالحی باشه . چون سلامتی اصل هر زندگیه. من که خدا بهم بچه سالم نداد . برام دعا کنید .ان شالله خدا یک پسر کاکل زری با یک دختر مو فرفری بهت بده و از زندگیت لذت ببری
سلام خدمت همه دوستای گل باردار و بارندارم؟!؟!؟
اگه باردارید که انشااله اول خودتون بعد شوهراتون و بعد هم نی نیهاتون سالم و سرحال باشید.
اگه هنوز هم خبری نیست بازم انشاالله اول خودتون بعد همسران گرامیتون سالم باشید نی نی هم هر وقت که صلاح بدونه خودش میاد ؟!؟!؟!؟؟!
من هم مثل بیشتر شما اینجا غریبم و تازه هم باردار شدم. دوری از خونواده یه طرف و هورمونهایی که توی حاملگی فعال میشن از طرف دیگه حسابی حال آدمو جا میاره؟!؟!؟!؟ ولی چاره چیه زندگی همینه دیگه.
من سر کار میرم و سرم را اینجوری گرم میکنم . وقتی از سر کار میام انقدر خستم که وقت دلتنگی ندارم!! تازه پول درآوردن هم چیز خوبیه!؟؟!؟!؟
به شما هم پیشنهاد میکنم که به جای اینکه بشینین کنج خونه و همش به بچه فکر کنین، برید سرکار . اینجوری دیگه وقت سر خاروندن هم ندارین چه برسه به اینکه به بچه فکر کنین !!!!
مریم جون تقویم را بالاخره دیدی ؟ امتحانش کن ضرر نداره!!
ستاره جون من چند ماه پیش اومدم گرینزبرو( توی کارولینای شمالی) شهر کوچیک و قشنگیه ولی از ما 9 -8 ساعت فاصله داره!!!
آیدا جون شما هم که فعلا" توی بارداری پیشکسوت ما هستی!؟!؟ دوست دارم از تجربیاتت استفاده کنم.
مارال جون، من هم دوستهایی داشتم که مثل مورد شما بودن اصلا از نظر علمی ثابت شده که تمرکز زیادی توی یه چیز باعث استرس میشه و قدرت باروری را کم میکنه
من دوستی داشتم توی ایران که 12 سال بچه دار نشد 2 بار هم عمل میکرو اینجکشن کرد ولی فایده نداشت بعد که نا امید شد رفت یه بچه را به فرزند خوندگی قبول کرد و کمتر از 1 سال بعدش بچه دار شد؟!؟؟!/ چون به تنها چیزی که فکر نمیکرد بچه دار شدن بود.
من پس فردا اولین وقت دکترمه چون توی ایران یه بار سابقه سقط داشتم خیلی میترسم برام دعا کنید.
من اصولا آدم پر حرفی نیستم ولی چون دیر به دیر به سایت سر میزنم یهو یه عالمه چیز مینویسم!!!!
همگی مواظب خودتون باشید.
باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای