2789
سلام دوستان
سوگل جون منم همینطور عزیزم ....حتما اگه اومدم دوباره بهت خبر میدم /داییم دیگه داره بازنشست میشه اما واقعا هر کی مارو توی نیوجرسی میدید می گفت یا خودش یا بچه اش یا نوه اش رو به دنیا اورده
عزیزم امیدوارم سلامت باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شینیلی جون ایشالا به سلامتی‌ :) امیدوارم مامانت هم به راحتی‌ برای اون موقع بیان پیشتون، من فعلا نمی‌خوام نی‌نی دار بشم، ولی‌ گاهی‌ وقتا فکر می‌کنم نی‌نی دار بشم که به این بهونه مامانم رو بکشم اینجا !!! به قول ستاره ما همه اینجا تنها هستیم، البته من تا همسری رو دارم خودمو تنها نمیدونم چون جای همرو برام پر می‌کنه !مواظب خودت باش
sogol joon manam nemikhaastam, ama enghad doctoram tarsoondam ke vaghti ba khodam fekr kardam didam arzeshe sho nadareh, chon bachehaa ro kheili kheili doost daram, ba vojoode inke daram dars mikhoonam , tasmim gereftam nini dar ham besham. khoda ro shokr ba vojoode inke inja kasio nadaram o ta chand vaght pish ham viaare bi nahaayat badi dashtam, ama khoda kheili komakam kardeh ... ishala kamtar as 6 mah digeh ninim miaad o se taaei bayad dars bekhoonim :D
سلام به همه بروبچ !؟!؟؟! من چون هر روز از ساعت 9-10 صبح تا 6-7 شب کار میکنم ، خیلی دیر به دیر میام تو سایت ولی خوشحالم که شماها همه اینجایین؟!؟! من هفته پنجم حاملگیمه؟!؟! مثل همه شماها اینجا با مهربان همسر تنهای تنهای تنهاییم!! بعضی وقتها خیلی دلم برای خودم میسوزه!؟!؟؟ برای اینکه بیکار نباشم و زیاد هم هومسیک نشم، توی یه مهد کودک کار میکنم. همتون میدونید ایرانیهای مقیم آمریکا یا پولدارن یا تحصیلکرده . ما از نوع دوم هستیم!؟؟!؟ ولی با مدرک فوق لیسانس من اینجا یه دسته سبزی هم نمیدن!؟!؟ چون 7-8 ماهه اینجام زبانم هم زیاد خوب نیست هر چند توی ایران مدرک ایلتس داشتم ولی خیلی فرق میکنه!! خلاصه بعضی وقتها یواشکی شوهرم توی دستشویی یا حمام گریه میکنم؟!؟!؟!؟ ولی از وقتی که حامله شدم به خودم گفتم که زندگی همینه میتونی تا آخر عمر دلت برای خودت بسوزه و گریه کنی یا اینکه با شرایط جدید کنار بیای!
آفرین که دختر با روحیه هستی‌ واقعا نباید دلمون برا خودمون بسوز، باید سعی‌ کنیم از شرایطی که داریم بهترین استفادرو ببریم :)اینکه داری کار میکنی‌ هم عالیه، منم اگه کار نکرده بودم تاحالا دیوونه شده بودم :)
حالا حالم خیلی بهتره و فکر میکنم میتونم با چند سال سختی کشیدن ، اوضاع را بهتر کنم. کار توی مهد با بچه های خوشگل و بامزه اینجا هم خیلی خوبه البته کلا" کار کردن اینجا خیلی سخته چون رس آدمو میکشن!!!
هنوز هم به مامانم اینا توی ایران نگفتم چون قبلا توی ایران یه بار سقط داشتم و نمیخوام نگرانشون کنم . شاید ماه 4 بهشون بگم!!!!!
هنوز ویار میار ندارم و فکر کنم زود باشه . دوستان باردار میشه به من بگین ویار شما از کی شروع شد؟ من خودم را آماده کنم؟؟
به هر حال امیدوارم که همه شما سلامت و شاد باشید.