2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 48 پست

ول کنید تو رو خدا

مهم انسانیته

اگه انسانیت تو وجود ما بمیره دنبال بهونه و قانونیم

اسمشم هست دین

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا همه این شکل که شما میگی نیستن 

۹۰ درصد مذهبی ها همینن .مطلق گرا هستند .اخلاقیات رو نسبی نمی بینند. تو دانشگاه کم با اینها بحث نکردم آخرش هم یا بهم فحش دادند یا اینکه طرف استاد بوده حراست دانشگاه خواسته منو 

بچه ها تو تاپیک قبل هم گفتم همونطور که هر قشری خوب و بد داره قشر مذهبی هم خوب و بد داره 

اصلا واسه خودتون هم ممکنه پیش اومده باشه که مثلا بگید فلان دکتر بده فلان دکتر خوبه یا فلان معلم اصلا خوب نیست به جاش اون یکی عالیه 

مذهبیا هم خوب و بد دارن 

یا حتی قشر روحانی و آخوندا هم همین شکلن امثال سید صادق شیرازی رو ببینید که چقد انسان های پلیدی هستن به جاش یکی مثل حاج آقای پناهیان یا حاج آقای عالی و...که واقعا معنویت رو با تمام وجود دارن

یه عده که با ایمان بودن و یه مشکللتی رو تحمل کردن از خدا زده شدن و حس میکنن ازش طلبکارن و یه دوگانگی تو ذهنشون ایجاد شده و هی بد میگن تا فکرشون راحت شه تا از اون چیزی که عذابش میده نحات پیدا کنه به این خاطر توهین میکنن

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

چون یه عده با سوء استفاده از دین و ژست مذهب ، پدری از ملت درآوردن که بندگان خدا از ریسمان سیاه و سفیدم میترسن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

خیلی تاپیک خوبیه که بچه های مذهبی و غیر مذهبی با هم حرف بزنن و مشکلات ریشه ای رو باهم در میون بزارن و خیلی از سوءتفاهم ها رو برطرف کنن ولی متاسفانه نمیشه و نمیزارن تاپیک ادامه داشته باشه و حذف میشه .منم الان حرف بزنم لغو کاربری میشم این سومین کاربریمه

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
چون زبون بیان حرفشونو یاد ندارن     هرچی بدتر بگن انگار ثوابش بیشتره    

نه گلکم اینجوریا هم نیست مطمعن باشید اونا هم قصدامر به معروف دارن و میخوان کمک شما کنن ولی روششو بلد نیستن و این باعث میشه تاثیر عکس داشته باشه

خیلی تاپیک خوبیه که بچه های مذهبی و غیر مذهبی با هم حرف بزنن و مشکلات ریشه ای رو باهم در میون بزارن ...

منم دیگه شماره ای ندارم که باهاش کاربری بزنم 😐👌

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بچه ها تو تاپیک قبل هم گفتم همونطور که هر قشری خوب و بد داره قشر مذهبی هم خوب و بد داره  اصلا ...

آهان ببین همین تک نگری آزار دهنده هست حتی برای منی که مذهبی هستم.  چرا همه باید مثل شما فکر کنند و صادق شیرازی رو بد و انگلیسی بدونن اما پناهیان و عالی رو خوب ببینن. 

اتفاقا این دو تا سخنران اهل غلو و تفکرات اشتباه زیادی هستند. جدا از مباحث خوبی که مطرح میکنند.

همین بت سازی ها جامعه ما رو اینجا رسونده

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
آهان ببین همین تک نگری آزار دهنده هست حتی برای منی که مذهبی هستم.  چرا همه باید مثل شما فکر کنن ...

گل گفتی چرا اینقدر راحت قضاوت میکنن؟این پلیده اون فرشته ست!!!!

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
آره ولی گناه امثال ما چیه؟؟؟ما هم باید پاسوز اونا شیم؟

نه شما گناهی دارید نه مردم فلک‌زده ی از دین زده شده . 

اگر اعتراضی دارید برید یقه ی اونایی که باعث این نفرت شدنرو بگیرید .

عزیزم میدونی چیه ی عده ادما اومدن به اسم اسلام و دین و مذهب و روحانیون و چادر و خیلی چیزایی که برامون ارزش داره هزار غلط دور از جونتون کردن و دید خیلی ها رو به این مسائل بد کردن .فکر میکنن اونی که حجاب داره راحت نیست ینی اینجوری جلوه دادن اینو ولی من خودم که از وقتی یادم میاد عاشق چادر و حجابم بودم و بدون هیچ تحمیلی اونو قبول کردم الان یدقیقه نمیتونم بدون چادرم باشم.باهاش عشق میکنم .همه مسائل هم همینطوریه ینی اگه دید و اطلاعات کافی نداشته باشه کسی فورا نکته های منفی رو متوجه میشه و میگه اینجور آدما با فلان پوشش و فلان مدرک و اعتقاد چنین و چنان کردن.

توقع جامعه نسبت به آدم مذهبی خیلی بالاست.پس اگه ما واقعا پای اعتقاداتمون هستیم برای اینکه هم الگو باشیم هم دیگران رو به جای طرد کردن از خودمون جذب خودمون کنیم باید خیلی خیلی حواسمون به رفتارمون باشه ..

زیاد حرف زدم ببخشین دوستان

نه گلکم اینجوریا هم نیست مطمعن باشید اونا هم قصدامر به معروف دارن و میخوان کمک شما کنن ولی روششو بلد ...

به شدددت تلخ زبانن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍