2777
2789
عنوان

مذهبیا

1132 بازدید | 48 پست

بچه ها کاری کردید تاپیک قبلی ترکید😐

بهتون گفتم بیاید دوستانه صحبت کنیم😐😐

الانم بیاید بحثمون رو ادامه بدیم فقط توهین نکنید🙏🏻

بحثمون این بودکه👇🏻

چرا مردم نسبت به قشر مذهبی سریع جبهه میگیرن؟؟؟ 

و این حرف رو هم الکی نمیزنم چون خودم مذهبیم و تو جامعه هستم واسه همین این موضوع رو به وضوح دارم میبینم

چون انسانیت ندارن 

چون هنوز نمیدونن نباید تر و خشک و باهم سوزوند 

نمیدونن هر قشری خوب و بد داره و باید ب اعتقادات هم احترام بذارن 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو تاپیک قبل جواب دادم ولی ترکید.

منم همینطوری هستم  دلیلش اینه که ح ک و م ت متاسفانه به اسم دین خیلی خطا کرده و باعث دلزدگی عده زیادی از مذهب و مذهبی ها شده 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
چون فک میکنن عقاید خودشون درسته و ب خودشوناجازه میدن تا اونو هی بهمون دیکته کنن در حالی ک ب نظر من خ ...

خب آخه همه که اینطور نیستن 

چرا با یه دید به همه نگاه کنیم؟

من خودم الان دوست مانتویی دارم با اینکه خودم چادریم ولی خیلی راحت با هم رفت و آمد داریم 

😐

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

چون زبون بیان حرفشونو یاد ندارن  

هرچی بدتر بگن انگار ثوابش بیشتره  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

چون بعضیا به زبون قرآنو قبول دارن 

و فکر نمیکنن که خدا خودش شر و خیر بنده اش به اختیار گذاشته نه اجبار 

اونوقت بعضی آدمای افراطی ،مدام عقاید خودشون که هیچ ربطی به اصل دین نداره را به بقیه تحمیل میکنن