2777
2789
عنوان

بگید چیکارکنیم

228 بازدید | 10 پست

من این چند وقته خیلی بهم ریخته ام،دلم میخواد حرف بزنم،آخه این چه وضعشه؟!آینده خودم که هیچ،آینده پسرم داره دیونه ام میکنه؟!یه خانواده عادی داره ؛نه تو چیزی سهمیه داریم،نه جایگاه خانوادگی مهمی داره که به جایی وصل بشه،عملا مثه پدرش ،خودم ،بعد سالها درس خواندن،دربه در یه شغل هستیم،نه درآمد آنچنانی داریم،نه میتونم پس اندازی کنم،نگاه میکنم میبینم همچی تو قدرت هست،تلاشامون به هیچ جا نمیرسه،حتی از خداهم بابت ،تمام این بی عدالتی ها ،،،

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

فقط میتونم بگم دیگه بچه دار نشید همین

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها،هرچی عنوان مینوشته ام،مینوشت تا معتبر،حالا چی می نوشته ام،نوشته بوده ام،این روزها خیلی ما امیدم،

حتی اینا رو هم سانسور باید کرد،بابا ،داریم زیر بار این مسائل به میشیم؟!

اگر تضمین شغل میخاینبنظرم فرهنگیان عالیه با اینکه حقوقش واقعا کمه

یعنی کسی که دوتا مدرک دکتری داره تازه دوباره بره آزمون بده تا بره فرهنگیان،اصلا شایستگی سالاری وجود داره؟!

یعنی کسی که دوتا مدرک دکتری داره تازه دوباره بره آزمون بده تا بره فرهنگیان،اصلا شایستگی سالاری وجود ...

پسرتون رو عرض کردم البته نمیدونم چند سالشونه

دکتری چی؟

که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨

زمان پدرم اونایی که پایین ترین رتبه کنکور بوده آمد حتی باندک دیپلم،رفته آمد فرهنگیان و شده اند معلم،الان با بالاترین رتبه،باید به حداقل ها راضی باشیم