2777
2789
عنوان

چاقها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 119 پست
اره روزی نیس ک غصه نخورم،دوستم انقد میخوره لاغره همش بهم تیکه میندازه میدونه رژیمم میگه حقته تا دفه ...

این چه دوستیه که ناراحتت می‌کنه؟ 🤔🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
 خدا از دهنت بشنوه. من قبل از کنکور ۶۲کیلو بودم بعد نشستم سفتو سخت درس خوندم تو یه ماه ۱۱کیلو ک ...

باز خوبی عزیزمخوشبحالت،تو برا من دعا کن 😁،وزنتو ضبدر 20کن جواب منهای ۲٠٠ کن اون کالری روزانته،اونی ک برنامه ها میدن اشتباهه،بعد ۵ کیلو ک کم کردی باز وزن جدیدتو اینجور حساب کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بمیرم الهی ایشالله خدا ما رو هم ب وزن ایده آل برسونه

هعی......من ک دیگه هیچ امیدی ندارم بعد رمضون ی دکتر هست ک اونم فقط آمپول ویتامین میده درسته خییییلی میترسم از امپول این چیزا ولی آخرین راهه😑😑😓😓😓😔

اسی قدر لاغریتو بدون بخدا حیف نیست،تمام لباسامو که فقط شاید یکی دوبار پوشیدم برام تنگ شده آرزو به دل ...

اخه اطرافیا تیکه میندازن من فقط میخوام یذره وزنم متعادل شه همین

دنبال ارزوهات برو
باز خوبی عزیزمخوشبحالت،تو برا من دعا کن 😁،وزنتو ضبدر 20کن جواب منهای ۲٠٠ کن اون کالری روزانته،اونی ...

نه آخه قدم ۱۶۰.تپل میزنم

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
لاغر میشی

عزیزم سیب زمینی آبپز به شدت چاق میکنه...با سس قرمز بخور..ارزون هم هست..صورتت رو هم حسابی تپلی میکنه

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد

خودمم دیگه بدم میاد ازش،ولی همش پیام میده بهم،دوسداره فخر بفروشه حتی با هیکل

قهوه ایش کن

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
اخه من میخوام چاق شم

خوش به حالت.

من الان ۶۷ کیلو ام با قد ۱۵۸، خیلی خیلی چاق به نظر میام😑 سایز مانتو هام داره میشه ۴۶😔

متابولیسمم پایینه، خیلی زیاد غذا نمیخورم، مخصوصا که الان که روزا دیر بیدار میشیم، ساعت ۲ یعد ازظهر،یه چیزی میخوریم با چایی بعد یه وعده دیگه هم شب میخوریم. 

یه مدت رژیم لیمومی گرفته بودم، مقدار غذایی که میخوردم و میوه و شیر و ایناش خیلی زیادتر بود از چیزی که حالت عادی میخورم، ولی داشتم کم میکردم. فقط غذاها تو تعداد وعده های بیشتری بود و صبحانه و ناهار و شام سرجاش و خواب منظم.

ولی چیزی که خیلی سریع وزن منو بالا میبره، شیرینی و بیسکوییت و شکلات و کلا قند مصنوعی هست!

خودمم دیگه بدم میاد ازش،ولی همش پیام میده بهم،دوسداره فخر بفروشه حتی با هیکل

از این آدم دوری کن، یواش یواش کاتش کن، اعصاب اضافی داری؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...