2777
2789
عنوان

همکار پررو

374 بازدید | 37 پست

یه همکار جدید برامون اومده من کلا از حضورش خبر نداشتم

امروز چند بار گوشیم زنگ خورد شماره ناشناس گوشی رو برداشتم دیدم یه خانومه میگه شماره منو از صاحب کارم گرفته و میخواست چون خونشون به من نزدیکه من کل مدتی که با ایشون همکارم ببرم برسونمش😐

واقعا چطوری بعضی آدما انقدر پرروان یعنی دوست داشتم بگم خانم محترم مگه من اسنپتم که زنگ زدی همچین درخواستی داری ...چی بهش بگم جواب ؟ پیچوندمش گفتم شرایطم فعلا مشخص نیست بهتون اطلاع میدم ...قسمت جالب ماجرا اینه که بچه هاش کنارش داشتن ونگ ونگ میکردن ...یعنی دلم میخواست بگم شما بلد بودی بزایی بلد نیستی برای رفت و آمدت هزینه کنی!!! جواب همچین موجوداتی رو چی باید داد اصلا چی باید توی مغز یه ادم باشه که زنگ بزنه همچین درخواستی کنه

خوب برسونین چیزی کم میشه ازتون؟

بحث اینه که ایشون نمیخوان هزینه کنند برای رفت و آمدشون

و اینکه خونشون دو سه کیلومتر با من فاصله داره من نمیتونم چند سال هر روز دور شمسی و قمری بزنم برای ایشون !

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیکار به بچه هاش داری؟ یه کلمه بگو شرایط ندارم

آخه عزیزم کسی که پول نداره شیر به شیر بچه نمیاره بعد واسه پول اسنپ بقیه رو اسیر بکنه ! اگر یه بچه کمتر داشت الان میتونست پول اسنپشو بده اعصاب همکارا هم خورد نمیکرد