2777
2789
عنوان

چاقها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 119 پست
یعنی این بزرگترین بدشانسی زندگیمه 😕😕

اره روزی نیس ک غصه نخورم،دوستم انقد میخوره لاغره همش بهم تیکه میندازه میدونه رژیمم میگه حقته تا دفه دیگه انقد نخوری چاق بشی،نمیدونه منه بدبخت اندازه بچه کوچیک میخورم بازم چاقم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره روزی نیس ک غصه نخورم،دوستم انقد میخوره لاغره همش بهم تیکه میندازه میدونه رژیمم میگه حقته تا دفه ...

مث من😭😭😭😭😭😭 چند کیلویی؟چقد اضافه داری؟

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
منم ی ماه بت مانکن دوهزار کالری میخوردم یخچال و پر بستنی کرده بودم روزی دو تا بستنی ناهار کامل شام ک ...

بمیرم الهی ایشالله خدا ما رو هم ب وزن ایده آل برسونه

دنبال ارزوهات برو
لاغر میکنی

خدا از دهنت بشنوه. من قبل از کنکور ۶۲کیلو بودم بعد نشستم سفتو سخت درس خوندم تو یه ماه ۱۱کیلو کم کردم  والبته که نتیجه داد ورتبه برتر شدم.بعد ازدواج کردم و بعدم باردار،الانم که بچم ۱۰ماهشه ۷۲کیلوام😭😭توروخدا دعا کنید باز لاغر شم حالم از خودم بهم میخوره

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘

اسی قدر لاغریتو بدون بخدا حیف نیست،تمام لباسامو که فقط شاید یکی دوبار پوشیدم برام تنگ شده آرزو به دل موندم یه بار دیگه بپوشمشون😔😔😔