2777
2789
عنوان

چاقها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 119 پست
اخه خرج داره هر روز بری کلی خرید مشکل من همینه 

خوب یبار برو زیاد خرید کن متاهلی یا مجرد؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مجرد خرید میکنم بعد تموم میشه وضع مالیم خوب نیست البته خوشحالم از لاغری اما دوس دارم اندامم متناسب ش ...

خوب آدم باید یرا شکمش خرج کنه دیگه یکم از چیزای دیگه بزن ب شکمت برس

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
سالاد الویه پر سس رو که دیگه نگو نخوردنش خیلی سخته آخه من مجبورم برای بچه هام درس کنم اونا خیلی لاغر ...

الویه دوس ندارم اما اشتهام عالیه اگه پولدار بودم حتما یه بدنساز میشدم 

دنبال ارزوهات برو
من مانکن نصب کردم دروغ چرا گاهی ۲۰۰۰ گاهی ۱۷۰۰ 

منم ی ماه بت مانکن دوهزار کالری میخوردم یخچال و پر بستنی کرده بودم روزی دو تا بستنی ناهار کامل شام کامل ماکارونی سیب زمینی ....بعد از دیجی کالا گفتم ترازو بیارن وزن کردم همون ۴۵ 😑😑😑😑😓😓😓

اره ماه اول خوب کم کردم ولی این ماه نمیدونم چرا استوپ کرده وزنم

میشه منو راهنمایی کنی اون کالری که میزنه یعنی میگه حد مجاز مصرفیمون اونقده ومیتونیم اینقد در روز بخوریم؟؟؟بعد اگه به اونقدر نرسه وکمتر بشه چی؟

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘