2777
2789
عنوان

چاقها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 119 پست
استارتر منم مث توام لاغرم ولی من اصلا اشتها ندارم از غذا هم لذت نمیبرم همه جور دارو ویتامینو باشگاهم ...

من اشتها دارم اما به خاطر وضعیت زنذگی گاهی نمیتونستم بخورم اونموقع هم که دوس دارم بخورم خرج داره

دنبال ارزوهات برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اشتها دارم اما به خاطر وضعیت زنذگی گاهی نمیتونستم بخورم اونموقع هم که دوس دارم بخورم خرج داره

دقیقا درک میکنم منم یه جورایی اینطوریم

هرجقدرم بری خرید کنی بازم یه هفته ای تموم میشه باز باید بری خرید مخصوصا ک درامدم نداشته باشی خیلی بدتره

ورزش چاق کننده؟

ن بابا چاق کننده ک فقط وزنه سنگین کمک میکنه تو باشگاه

من همینطوری یه اپلیکیشن نصب کردم با اون ورزش میکنم خودمم نگرانم لاغرتر نشم.یه اقای دکتری بود میگف مهم نیس لاغری همیشه ورزشتو بکن به لاغریت اهمیت نده

ن بابا چاق کننده ک فقط وزنه سنگین کمک میکنه تو باشگاه من همینطوری یه اپلیکیشن نصب کردم با اون ورزش ...

منم فیتنس  کار میکردم با برنامه عاشق فیتنسم اما از ترس ول کردم 

دنبال ارزوهات برو
منم فیتنس  کار میکردم با برنامه عاشق فیتنسم اما از ترس ول کردم

منم خیلی دوس داشتم قبلا میرفتم با اینکه وزن اضافه نمیکردم چون اشتها نداشتم ولی واقعا ادمو قوی میکنه دیگه دو تا پله میری بالا نفس نفس نمیزنی و ...دیگه بخاطر دانشگاه وقت نبود ول کردم

منم خیلی دوس داشتم قبلا میرفتم با اینکه وزن اضافه نمیکردم چون اشتها نداشتم ولی واقعا ادمو قوی میکنه ...

من خونه ورزش میکردم با نرم افزار واس تناسب اندام اما ترسیدم لاغر کنه

دنبال ارزوهات برو
من خونه ورزش میکردم با نرم افزار واس تناسب اندام اما ترسیدم لاغر کنه

قبلش غذا بخور بعدشم بخور ک اون کالری رو ک میسوزونی جبران کنه.اونایی ک لاغر میشن بخاطر اینه ک رژیمی چیزی دارن کالری هاشون کمتره