2777
2789
عنوان

چاقها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 119 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تپلم

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
 خدا از دهنت بشنوه. من قبل از کنکور ۶۲کیلو بودم بعد نشستم سفتو سخت درس خوندم تو یه ماه ۱۱کیلو ک ...

وا ۷۱ ک زیاد نیس مگه قدت چنده؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
چگونه تپل گشته ای؟😊 تپلویم تپلو

از بس شکمو بودم😂

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
من مجرد بودم همش بهم میگفتن بخوربخور چاق شی بعداز زایمان چاق شدم هی میگن نخور نخور چه خبرته لاغر کن ...

خخخخخخ قدیما اره همش ارزش رو با میزان گوشت میسنجیدن هر چه تپلتر بهتر😂😂😂

دنبال ارزوهات برو