2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 74 پست
الان ۷۴ شدم اسفند ماه ۶۹ بودم

چ اشتباهی میکنی وزن کم کردن خیلی سخته من الن ۷۰ کیلو ام انقد دارم تلاش میکنم برسم زیره ۷۰ لامصب وزن کم کردن خیلی سخته

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خوشبحالتون دست راستتون رو فرق سر من.منم روبه روز دارم لاغر تر میشم با اینکه اندازه دونفر غذا میخ ...

این خودش ی نعمته ک هم جای دو نفر بخوری و چاق نشی هم کنارش لاغر هم بشی.من ده کیلو میخوام کم کنم همش میگم کاش واقعا هرچی میخوردم چاق نمیشدم لاغری فقط بدیش اینه ک بضی لباسا تو تنت زار میزنه ولی چاقی هزارتا دردو مرض و افسردگی میاره 

روزی نیم ساعت زیاد نیست برا حلقه ضرر نداره

ن بابا من ک پنح شیش ساله میزنم  خیلیم خوبه 

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
خوش بحال خودت.من چی دارم مگه دوتا استخون بیشترم😔با قد163وزنم44یعنی دیگه دلم میخواد خودکشی کنم

خوب لاغر بودن خوب نیست میدونم چون ادم با ورزش میتونه وزنشو کم کنه اما لاغری درمانش خیلی سخت تره اما همینکه بدون دغدغه میخوری نعمت خیلی بزرگیه خداتو شکر کن از خوردن لذت ببر

اتفاقا تنقلات تو خونه ما زیاده..بچمم خیلی شیر میخوره نمیدونم گرسنگیم به خاطر شیردهیه یا خیلی شکمو شدم انقدر ناراحتم همه فامیلای شوهرم باربی و خوش اندامن ..خوش اندام نیستن زیادی لاغر ان منم وقتی تو مهمونیاشون میخام برم اصن اعتماد بنفس ندارم

من دوتا حلقه دارم تازگیا ب شوهرمم یاد دادم خیلی راحته یکی ازین سنگین حرفه ایا دارم یکی ازین پلاستیکی ...

من حلقه پلاستیکی دخترداییمو آوردم گفتم اول یاد بگیرم بعد از سنگین ترش بخرم هر کاری کردم یاد نگرفتم آخه با وزن ۴۳ کیلو پهلو زدم😑

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤
نخواه نخواه من سفره رو پارو میکنم ولی هیچی نمیاد رو وزنم هیچیمم نیست که بگم مشکلی دارم😢😢😢😢

خوش به حالت، من اگه یه روز یه شیرینی بخورم ،شام نمیخورم ،یه ذره اینو زیاد بخورم یه چیز دیگه رو حذف میکنم‌،یه موقع هایبی میخوام‌ بزنم زیر همه‌چیز انقدر بخورم بترکم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
این خودش ی نعمته ک هم جای دو نفر بخوری و چاق نشی هم کنارش لاغر هم بشی.من ده کیلو میخوام کم کنم همش م ...

من همه لباسام تو تنم زار میزنه نه سینه ای نه با  سنی.وقتی میشنم استخون با سنم زمینو سوراخ میکنه هیچ کلیم دردم میگیره😬😬