2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

562 بازدید | 74 پست

تو این تعطیلات خیلی چاق شدم تنها سرگرمی خوردن و خابیدنه چکار کنم وزنم ۵ کیلو بالا رفته احساس میکنم.میخام بترکم و جالبه ک بدون هیچ فعالیتی همیشه گرسنه ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هر روز  نیم ساعت حلقه میزنم نیم ساعتم ورزش میکنم  قبل کرونا باشگا میرفتم الن همونا رو حفظی  انجام میدم تو خونه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
وای من در حسرت ۵ کیلو اضافه وزنم

بببین خوشششششش بحالت انقد نخوردم من بخاطر وزنم ک دلم بحال خودم میسوزه هفته ای یبارم من سیر از سفره پا نمیشم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

حال اینروزای همه مونه،من دو هفته خوردم خوابیدم  ،از اول این هفته دوباره ورزش شروع کردم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وای خوشبحالتون دست راستتون رو فرق سر من.منم روبه روز دارم لاغر تر میشم با اینکه اندازه دونفر غذا میخ ...

خوش بحالت خوش بحالت