2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 74 پست
چجوری میزنی حلقه نیم ساعت پشت سر هم یا توی چند نوبت انجام میدی میشه توضیح بدی

گوشیمو بر میدارم تایم میگیرم حلقه میزنم بعدم میام تو نی نی سایت ک زمان بگذره یا جلو فیلم مورد علاقه ام  بضی وقتام  آهنگ میزارم حرکات موزون و خلو چل بازی با حلقم میکنم فقط برایک نیم ساعت زود بگذره 

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۳

اوه😥حتما جلو خودتو بگیر من یکو هفتادم دقیقا مث خودت بودم از ۹۴ کیلو بچه شیر میدادم خودمو رسوندم ب ۷۰ ب حرف بقیه ام گوش نده اونا نمیفهمن چاقی چقد حس بدیه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
😂😂😂حالا ما ک صبحونه نمیخوریم میگن چون صبحونه نمیخورین چاق میشین 

والا شوهرم هی غر میزنه میگه انقد صبحونه نخور تا اب بشی .میگی اینجوری که تو لاغر میش یه سال ویگه نا پدید میشی😆از این میسوزم یه کیلو از اون  وزن بارداریم واسم نموند تو بارداریم57کیلو شد بعد یه ماه بعد زایمان50کیلو شدم سریع بقیشم تا 8ماهگی اب رفت

ما تردمیل داریم حلقه داریم اما با تردمیل کف پاهام درد میگیره با حلقه هم پهلو و کلیه هام به شدت درد م ...

تن بکار نمیدی مال همه درد میگیره یکم بری عادت میکنی

رژیم گرفتی..آخه الان ک نمیشه رفت باشگاه..

اره منم قبل کرونا ایروبیک میرفتم الن رژیمم ورزشم میکنم

والا شوهرم هی غر میزنه میگه انقد صبحونه نخور تا اب بشی .میگی اینجوری که تو لاغر میش یه سال ویگه نا پ ...

بعد این همه خانم زایمان کردن دلشون میخواد مث شما زود اب کنن😂ولی مگه میرههههه لامصب نخواییش ی جوری میچسبه بهت ابم نمیشه