2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۱۶۲ با وزن ۴۳

همدردیم پس.بابا اصلا لاغری به کنااار تو بگو 10کیلو بشم خدا یکم سینه هم نداده بهم خدایی ناعادلانه پخش کرده یکی سایزش دویسته یکی مث من سایزش60 تازه دارم شیر هم میدم.ادم اگه یه ذره سینش درشتر باشه لاغریش به چش نمیاد انقد

من همه لباسام تو تنم زار میزنه نه سینه ای نه با  سنی.وقتی میشنم استخون با سنم زمینو سوراخ میکنه ...

درسته همه چی نرمالش خوبه انگار😂منم ی دوستی دارم مث شماس میخواد برا عروسیش یکم تو پر تر بشه نمیشه ک نمیشه عوض اون من وزن اضافه میکنم.باهم رفتیم ی داروی گیاهی گرفتیم اون برا چاق شدن من برا لاغر شدن.اون خورد بدنش جوش زد دیگه ترسید بخوره منم از مزه ش خوشم نیومد گذاشتم کنار روی اوردم ب حلقه و ورزش و پیاده روی

همدردیم پس.بابا اصلا لاغری به کنااار تو بگو 10کیلو بشم خدا یکم سینه هم نداده بهم خدایی ناعادلانه پخش ...

گل گفتی منم سینه ندارم ولی قرص مولتی ویتامین یه مدتی خوردم با سنم بزرگتر شده یکم بدنم پرشده الان دوباره یه بسته صدتایی میخرم بلکه ۵ کیلو اضافه کنم من از صبح تا شب چیزی نمیخورم شب یه بشقاب برنج با خورش میخورم میخوابم 

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤
برا بارداری ضرر نداره؟میگن برا رحم و کلیه ضرر داره؟ بیشتر رو شکم تاثیر داره یا پهلو؟

من اصلا شکم و پهلو ندارم تازه ام  نه ماهه زایمان کردم نمیدونم والا ولی همین حلقهب تنهایی خیلی هیکلمو خوب ساخته

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
گل گفتی منم سینه ندارم ولی قرص مولتی ویتامین یه مدتی خوردم با سنم بزرگتر شده یکم بدنم پرشده الان دوب ...

من فقط صبحونه نمیخورم ولی نهارو شامخیلی خوب میخورمفک کنم دلیل چاق نشدنمون همون صبحونه نخوردنه

من از اینکه یک هفته بهد زایمانم شدم ۶۷ کیلو و ابان بهد یکسال شدم ۷۴ خیلی ناراحتم

قدت

چنده؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
من اصلا اراده ورزش ندارم اصلاااااا

ی برنامه از گوگل پلی نصب کن برا ورزش تو خونه اپلش سخته بعدش دیگه راحت میشه برنامه کالری شمار نصب کن اب زیاد بخور کم کم میاد پایین 

من اصلا شکم و پهلو ندارم تازه ام  نه ماهه زایمان کردم نمیدونم والا ولی همین حلقهب تنهایی خیلی ه ...

چجوری میزنی حلقه نیم ساعت پشت سر هم یا توی چند نوبت انجام میدی میشه توضیح بدی

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤
من فقط صبحونه نمیخورم ولی نهارو شامخیلی خوب میخورمفک کنم دلیل چاق نشدنمون همون صبحونه نخوردنه

😂😂😂حالا ما ک صبحونه نمیخوریم میگن چون صبحونه نمیخورین چاق میشین