سفیده و زرده رو جدا کن
سفیده رو با کمی وانیل اونقدر بزن تا خوب پف کنه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونی نریزه
زرده رو هم با شکر و وانیل بزن تا رنکش روشن بشه بعد آب رو آروم آروم بهش اضافه کن؛حدودا یک پنجم لیوان؛
توی دستور اصلیش روغن نیست اما من دو سه تا قاشق میزنم
آرد و بکینگ پودر رو هم سه بار الک کن و آروم آروم اضافه کن بعد هم سفیده هارو اضافه کن و به صورت دورانی و در یک جهت هم بزن
؛توی این مدت زمان سفیده هارو بزار تو یخچال؛
توی این مرحله زیاد هم نزن فقط به حدی که کاملا مخلوط بشه چون اگه زیاد بزنی خوب پف نمیکنه و حالت خمیری میشه